header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Ракита се не зауставља у незаконитим пословима Штампај Е-пошта
уторак, 04 фебруар 2020

 Сваким даном од народа непризнати епископ милешевски Атанасије Ракита, својим потезима потврђује оно што народ о њему и мисли. Своју криминалну делатности започету и осведочену на начин како смо то и раније предочавали (сетимо се само фиктивних плата и измишљених радних места за његову супругу Александру Јуришић и њеног брата Зорана, чијим новчаним награђивањем и поклонима у виду превисоких плата, чиме је недвосмислено више година чинио кривично дело Злоупотребе службеног положаја). Сада, односно последњих неколико месеци баш интензивно са својим полтронима врши се незаконита сеча епархијске шуме и то на више локација.


Како је поменута радња попримила огромне димензије, јер шлепери са црквеном грађом малтене свакодневно напуштају простор наше епархије, и тако се незаконито пуне џепови Раките и његових полтрона.

Верни народ Рашке области се оправдано пита: докле ће ићи самовоља и бахатост владике америчког шпијуна.

Ми смо у једном од ранијих наших чланака, аргументовано предочили крађу шуме на релацији Прибој - Пљевља на шумској парцели власништво манастира Света Тројица.

Располажемо подацима да је формирана комисија састављена од службеника Србијашума и МУП-а и која ће радити на утврђивању настале штете и проналажењу криваца и одговорних лица.
Верни народ Рашке области се пита: да ли ће и овога пута неке више силе спасити бахатог владику од кривичног прогона.

О раду комисије, јавност ће бити на време упозната.

Последњи пут ажурирано ( среда, 05 фебруар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 22 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.