header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Панарин: Корона вирус су у Вухан убацила три британска агента да би био срушен Си
Панарин: Корона вирус су у Вухан убацила три британска агента да би био срушен Си Штампај Е-пошта
четвртак, 13 фебруар 2020

   Популарни руски стратешки аналитичар, координатор Аналитичке асоцијације ОДКБ проф. др Игор Панарин, тврди да су епидемију корона вируса у Кини организовали – Британци.

Шта више, да је она потекла из чувене лабораторије за хемијско и биолошко оружје у Солзберију.

          По њему, ради се о операцији хибридног ратовања, која има за циљ да уз помоћ Корона вируса, тоталне антикинеске пропаганде и економских санкција постигне следеће:

1. Делимичну дезинтеграцију Кине (повратак Хонгконга Британији);

2. Промену унутрашњег и спољнополитичког курса Кине и смену Си Ђинпинга садашњим премијером, који се сматра лидером прозападне либералне групације;

3. Успостављање иностране идеолошке и финансијако-економске контроле над Кином;

4. Погоршање односа Кине и Русије; и

5. Ликвидацију Шангајске организације за сарадњу.

По Панарину, британски удар је уследио јер је Си показао оклевање у гушењу немира у Хонгконгу. То је охрабрило паликуће из Лондона, који Панарин назива Трећом Картагином.

Интензитет епидемије је у Вухану стотинама пута већи него у другим градовима и областима, што по Панарину такође потврђује да је епидемија вештачки изазвана.

У децембру 2019, раније убачени британски агенти су започели акцију биотероризма у Вухану.

Вухан није случајно изабран. Тај град је саобраћајно раскршће и од давнина је познат као бунтовнички.

У њему је 1911. избила побуна која је довела до рушења владајуће династије, а шездесетих је ту био центар „црвене гарде“, главне моторне снаге „културне револуције“.

        Британци су, по Панарину, епидемијом успели да спрече да после Путинове смене либералне владе у јануару, и Си учини слично после кинеске Нове године и отараси се својих либерала.

  По неким подацима, трочлана група МИ-6 долетела је у Вухан 16. јануара 2020. године летом CZ 674 (Лондон-Вухан) ради спровођења операције биотероризма са употребом Корона вируса.

Група се вратила у Лондон увече 20. јануара 2020. из Хонгконга летом BA 27 Лондон-Хонгконг (British Airways).

У групи су била три човека – два оперативца и један лекар из Центра за хемијски и биолошки рат Велике Британије (Научно-технолошка лабораторија одбране – Defence Science and Technology Laboratory) која се налази 12 километара од Солзберија.

Си Ђинпинг је позвао армију на садејство у борби са епидемијом, што је знак спремности за најодлучније акције, али тешкоћу представљају бирократске грешке у епицентру епидемије, иза којих вероватно стоје либерали са намером да подстакну немире против државног врха.

Колико су извештаји западних медија необјективни – просудите сами.

 У САД од октобра 2019. бесни епидемија грипа. По званичним подацима, заражено је 15 милиона, а већ је умрло ОСАМ ХИЉАДА људи. Ипак, о томе нема ништа у западним медијима, чија је сва пажња окренута Кини.

Панарин констатује да је Си Ђинпинг седам година живео у пећини и није се сломио. Дошао је на власт против воље Лондона – Треће Картагине.

Желели бисмо, каже Панарин, да «кинески Стаљин» савлада овај покушај државног удара и узме учешће у «Јалти 2020».

Панарин иначе, после победе Трампа над својим, такође из Британије руковођеним опонентима, предвиђа одржавање «нове Јалте», са учешћем Путина, Трампа и Си Ђинпинга, и то – у Београду!

 (Приредио: В.К.)       

Извор: „Факти“

Последњи пут ажурирано ( уторак, 29 септембар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 36 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.