header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Кинески шах-мат: од Коронавируса зарадили 20 милијарди долара
Кинески шах-мат: од Коронавируса зарадили 20 милијарди долара Штампај Е-пошта
среда, 11 март 2020

 Kинеска Влада је од појаве Kоронавируса зарадила преко 20 милијарди долара. Осим тога, вратила је око 30% удела у компанијама које су ЗАПАДЊАЦИ држали у Kини!

         Ево како је комуниста левичар ЂИПИНГ преварио паметне Европљане и Американце демократе. Пред очима целог света одиграли су прекрасну игру.

Пре су деонице технолошких фирми припадале Европљанима и Американцима који су дислоцирали своју прљаву индустрију у Kину. То значи да готово половина прихода од тешке и хемијске индустрије није одлазило у кинеску касу, већ на рачуне ” финанцијских морских паса” у Европи и Америци.

Због ситуације у Вухану кинески Јуан је почео опадати, али Kинеска Централна банка није преузела ништа да подржи Јуан. Било је пуно гласина да Kина нема нити довољно маски за борбу против коронавируса. Те гласине и изјава ЂИПИНГА да је спреман заштитити народ Вухана блокадама граница, довели су до великог пада цена деоница од чак 44% кинеских технолошких и хемијских индустрија. “Финансијски морски пси” почели су стављати на продају све кинеске деонице али нитко их није желео купити, све док нису постале тотално багателне. ЂИНПИНГ тада вуче МАЕСТРАЛНИ ПОТЕЗ , чекао је целу седмицу и само се смешкао на конференцијама за новинаре. А када је цена пала испод дозвољене границе, дао је наредбу да у једном тренутку откупе све деонице Европљана и Американаца ! Тада су ” финанцијски морски пси” схватили да су преварени и одиграни, али било је прекасно. Деонице су већ биле и јесу у рукама KНР !

Kина не само да је зарадила 20 милијарди долара, него је ових дана вратила деонице својих компанија у Kину и постала власница тешке индустрије о којој зависе Европа и Америка и сада цену диктира Kина ! Сада приходи од њихових компанија не одлазе ван границе Kине, него остају кући ! А кинеске девизне и златне резерве су сачуване !

Тако су ” Ф.М.П” остали затечени, а Kинези су за неколико минута покуповали за сићу своје деонице, које им сада доносе милијарде долара прихода !

Оваква сјајна операција није се још догодила у хисторији светске берзе !! Kороновирус, Kина, шах-мат.

 

Извор: "Hayat.ba"

Последњи пут ажурирано ( уторак, 29 септембар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 32 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.