header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Душан Косавновић: Два размишљања о узроцима пандемије - стиже банда
Душан Косавновић: Два размишљања о узроцима пандемије - стиже банда Штампај Е-пошта
субота, 14 март 2020

  Док су у Италији наслови, емисије и друштвени медији преплављени сада већ глобалном темом „коронавирус“, управо сада 20.000 америчких војника искрцава се на чак 7 европских аеродрома и додаће још 10.000 других америчких трупа које су већ присутни у Европи и 7.000 других трупа из различитих европских земаља.


У које сврхе је укупно 37.000 америчких наоружаних до зуба војника је дошло?

Можда да помогну државама да зауставе овај "опасан" вирус или да помогну онима који су га направили?

Апсолутно не!!!

Искрцавање америчких трупа у Трсту у оквиру вежбе Defender-Europe 20

Дошли су да се стационирају или, користећи ријечи врхунских америчких официра, да се "шире" по европској територији, како би започели војну вјежбу "Европљанин 20" који ćе почети у априлу и требало би да заврши у јулу !

Да ли су грађани обавјештени о чему се ради? Очигледно не!

„Еуропе Дефендер 20“ је вјежба коју је осмислила влада САД у сарадњи са НАТО-ом како би „тестирала“ стратегије које ćе користити САД и Европа уколико додје до хипотетичког рата.

Пријетња од кога?

"ХАННИБАЛ АНТЕ ПОРТАС!"

Док нас свјетски медији и интернет забављају пандемијом лабораторијске грипе, скривени од ока јавности, десеци хиљада америчких војника искрцава се на седам европских аеродрома, бродовима и возовима довозе се тенкови, топови и џипови ... Ових дана у лучком граду Трсту из бродова се искрцава ратна машинерија ...

Упитајте се зашто се америчке трупе могу слободно кретати кроз Италију, а то је забрањено локалном становништву?

Или су амерички војници имуни на произведен вирус и постоји вакцина или овај служи за  контролу популације - медијско застрашивање, мијењање мишљења и ставова.

Већ дуго времена амерички инжењери смрти чине све како би испровоцирали хришћанску Руску федерацију (трговинске санкције, Украјина, Иран, Сирија), а у чему им малоумно помажу овдашњи гаулајтери и башибозук, провоцирајући све што утиче на руске комерцијалне и геополитичке интересе.

Феномен "Корона вируса" још је један прљави план западњачких коридора моћи за одвраћање пажње и припрему популације за нешто много погубније што се развија иза медијске "димне завјесе", а што сигурно нема везе са изласком из пандемије.

Како год било, једно је сигурно: "Обрадоваће се праведник кад види освету, опраће ноге своје у крви безбожниковој. И рећи ће људи: заиста има плода праведнику! Заиста је Бог судија на земљи!" ПСАЛАМ 58:10-11

 

Последњи пут ажурирано ( субота, 14 март 2020 )
 
< Претходно   Следеће >
УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 29 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

 Ванредно и хитно! -

Одговор светосавског верног народа на фарисејско-језуитско саопштење Синода

Детаљније...

+ + +

ДОНАЦИЈЕ ЗА САЈТ:

(ОБЈАШЊЕЊЕ )

+ + +

"О ИЗОПАЧЕНИЦИМА" ОЛГЕ ЧЕТВЕРИКОВЕ - ПОРУЏБИНЕ

Бриљантна студија (по експертима најпотпунија икад написана) о Ватикану из пера изузетног ерудите. Олга Четверикова научно популарним језиком, првенствено кроз генезу два најмоћнија папска реда Језуита и Опус Деи уводи нас у тајанствени свијет папизма.

Ова књига није случајно међу натраженијим у руским књижарама.

Детаљније...

 

+ + +

Отац Симеон Рукумијски:

ПРАВОСЛАВНИ, НЕ БОЈТЕ СЕ КОРОНА ВИРУСА!

(14.500 читања)

 


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.