header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Душан Косановић: Жиг звери Штампај Е-пошта
субота, 28 март 2020

 Девет је европских земаља забранило прелет руских транспортних авиона са медицинском помоћи за Италију! Помоћ путује много дужим путем ... Овај поступак европских скотова дигао је на ноге Апенински полуоток... У коментарима Италијана се иде толико далеко да се тражи иступање из ЕУ.

          Јасно се види да и овдашњи представници власти и институција, не само да немају појма о чему се овдје ради, већ су видљиво уплашенији од раје којој свакодневно доцирају и пријете са кратковиднице (телекран; сокоћало).

У посвемашњем несналажењу, јер су пуки извршитељи власника крупног капитала, трајно збуњују своје народе са небројеним информацијама за које уопће немају никакав контекст.

Власници крупног капитала пак, само гледају властити интерес, па не виде камо ово води и несагледивост посљедица ...

Најмање, масовна вакцинисања течним чиповима, вакцинама које су већ произведене у Кини ...

Онима који имају очи да виде и уши да чују, одавно прате знамења из Јовановог Откровења и знају шта им је чинити.

"И учини све, мале и велике, богате и сиромашне, слободњаке и робове, те им даде жиг на десној руци њиховој или на челима њиховим. Да нитко не може ни купити ни продати, осим онога који има жиг, или име звијери, или број имена њезина" БИБЛИЈА Откривење, 13:16-17.

 

Последњи пут ажурирано ( субота, 28 март 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 44 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.