header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow То је то!!! – коронавирус у служби стварања светска влада и зацарење антихриста
То је то!!! – коронавирус у служби стварања светска влада и зацарење антихриста Штампај Е-пошта
субота, 28 март 2020

 Светски лидери позвани да формирају глобалну владу

 Бивши британски премијер Гордон Браун позвао је светске лидере да формирају привремену глобалну владу која би се бавила решавањем двоструке, здравствене и економске кризе, проузроковане пандемијом новог вируса корона.

„То није нешто што се може решити у једној земљи. Мора да постоји координисан глобални одговор“, поручио је Браун, који је био у центру збивања 2008. за време велике економске кризе.

Браун сматра да је сада неопходно оформити оперативну групу која би укључила светске лидере, здравствене стручњаке и шефове међународних организација који би имали извршна овлашћења, пренео је „Гардијан“.

Тренутна криза, према оцени Брауна, разликује се од светске економске кризе 2008. године.

„То је био економски проблем који је имао економске узроке и економско решење. Сада је у питању пре свега хитна медицинска ситуација и мора се заједнички деловати да би се то решило, али што више интервенишете у тој области, то више доводите економију у ризик“, рекао је Браун.

Предложена оперативна група би се против кризе борила на два фронта, рекао је Браун и у том контексту навео неопходност координисаних напора да се пронађе вакцина, организује производња и спречи профитерство.

Браун сматра да би Светска банка и Међународни монетарни фонд требало да имају већу финансијску моћ да би се изборили са ефектима кризе на земље са ниским и средњим дохотком.

 

Извор: „Спутњик“

Последњи пут ажурирано ( уторак, 29 септембар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 24 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.