header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Како затворити цркве за Ускрс
Како затворити цркве за Ускрс Штампај Е-пошта
уторак, 31 март 2020

 Лажне вијести о смрти у Италији: Изјавили да је умрло 627, а истина је да је умрло 12 особа у 24ч?

Цијела пропагандна машинерија овога свијета је усмјерена на то да сазнамо колико је Covid19 опасан, колико је то озбиљно и колико угрожава наш живот и зашто је потребно да сви идемо у карантену и да уништимо нашу економију, те се на крају доведемо до глади јер ето пандемија је захватила овај цијели свијет.


И тако нас се на умјетан начин мало помало доводи до тога да се дижемо и лијежемо с вијестима о Covid19, те га на крају и сањамо.

То иде толико далеко да је нормално да прихватимо да ће нам Цркве бити затворене за Ускрс. Можда буду отворене за предстојећи Божић, ако антикристова машинерија каже да нема више пандемије.

На сличан начин се преносе вијести из Италије, лажне вијести како би медији увјерили народ да нам се стварно јако смртоносна звијер ушуљала у двориште.

Неки дан смо имали вијест да је у року од 24ч, Covid19. на 20.03.2020. од Covid19 умрло 627 људи, преноси портал Хрватски Крсни завјет.

То није истина, истина је да је тај дан од Covid19 у Италији умрло само 12 људи. Истина је како многи људи говоре да смо жртве психолошког тероризма.

У Италији живи 61 милијун становника. Ако узмемо просјечни животни вијек од 80 година, што их чини поприлично здравом нацијом, добивамо податак да у Италији сваки дан умре у просјеку 2090 људи.

Наши медији тврде да је Covid19. на 20. 03. 2020. у року од 24ч у Италији умрло 627 људи од Covid19. Они лажу да је од укупног броја умрлих једна трећина умрла од Covid19.

Погледајмо службене податке Талијанског Иституто Супериоре ди Санита ( Талијански државни институт за јавно здравство). Дакле истина је да је 627 људи који су умрли, имало Covid19, али по службеном извјештају велика већина није умрла од њега. Готово ПОЛА покојних су имали још ТРИ или више озбиљних потенцијално смртоносних болести. Идућа четвртина је имала двије потенцијално смртоносне болести, а задња четвртина је имала једну потенцијално смртоносну болест. То оставља малу групу људи који су умрли од Covid19. Испод 1 %, слично као код грипе.

Према горе наведеном извјештају ISS-a око 41% свих преминулих били су у скупини од 80 до 89 година. На скупину од 70 до 79 година отпада додатних 35% смртних случајева, што другим ријечима значи како су 75% од свих преминулих особа, биле особе старије од 70 година.

Анализа здравствених проблема с којима су се прије обољења од Covid19 носили преминули показала је како је 73,8% имало високи крвни тлак, 34% имало је дијабетес, а 30,1% имало је проблема са срцем.

Дакле, још једном понављамо, укупан број преминулих од Covid19 тога дана је био 12, а не 627, како то наши медији тврде.

У Италији ако особа има рак у поодмаклој фази и добије Covid19 , што је нормално за особу без имунитета, која се налази у „стерилној“ болници пуној Covid19 , те умре, власт и велики број медија то проглашавају смрћу која је узрокована Covid19 .

Ове антикристовске манипулације иду толико далеко да су нпр. у држави Pennsylvania USA смрт човјека који је имао Covid19 , који је несретно пао на главу, те умро од те озљеде, медији прогласили као случај смрти од Covid19 .

Док на примјер у Њемачкој или у Јапану нећете чути такве небулозе, те они имају пуно мање смртних случајева узрокованих Covidom19 .

Хоће ли сада Хрватски кризни стожер казнити медије који преносе дезинформације, лажне објаве и лажне податке?

Неће наравно, јер кад би се дали прави подаци и право стање, онда не би било ни кризе ни кризног стожера. Све би било нормално као и до сада, људи би умирали и рађали се, као и до сада.

Коронавирус19 би звали Коронапрехлада19, или Коронагрипа19, што у бити и јест.

Овако можемо очекивати да ће се из овог или сличног психолошког тероризма родити велика психолошка глад за цјепивом, које ће, како знамо, бити представљено као план свјетске здравствене скрби.

На жалост у цјепиву ће бити смртоносни отров.

 

Извор: siroki-online.com

Преузето са: https://borbazaistinu.rs/lazne-vijesti-o-smrti-u-italiji-izjavili-da-je-umrlo-627-a-istina-je-da-je-umrlo-12-osoba-u-24c/

 

Последњи пут ажурирано ( уторак, 29 септембар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 40 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.