header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Сафин: Циљ је да нас све чипују, иза овога су Ротшилд и Гејтс; Не верујте медијима
Сафин: Циљ је да нас све чипују, иза овога су Ротшилд и Гејтс; Не верујте медијима Штампај Е-пошта
четвртак, 16 април 2020

 Бивши руски тенисер Марат Сафин тврди да је читава криза о пандемији корона вируса настала контролом светских моћника.

У интервјуу који је дао путем инстаграма за руски портал Спортс.ру, Сафин је изнео своје виђење о блиској будућности света:

          „Мислим да се овим (корона кризом) људи припремају да буду микрочиповани“, каже Сафин, бивши први рекет света и некадашњи шампион Аустралијан Опена и УС Опена.

„Бил Гејтс је још 2015. године рекао да нас чека пандемија, да нам је следећи непријатељ вирус, а не нуклерани рат. Извели су и симулацију током форума у Давосу, тестирали како ће да изгледа пандемија. Не верујем да је Бил Гејтс видовит, он је знао да ће се ово десити“.

„Мислим да ситуација са овим вирусом није онаква какву нам представљају, али људи верују, верују у те хорор приче које гледају на телевизији. Има људи који верују да се цивилизацији ближи крај, ја не. Само мислим да ће нас ускоро чиповати“.

Није Сафину било потребно постављати додатна питања на ову тему…

„Закључали су читав свет по кућама, тако да сад могу да раде шта хоће. Мислим да постоје људи који су моћнији од светских лидера, они који заиста контролишу новац, владари света, који врло лако могу да креирају овакве сценарије. Назовите то влада у сенци, назовите то како хоћете, ја мислим да ми уопште не знамо да они постоје. Ротшилди и Рокфелери су добро позната имена свима, али мислим да неко јачи стоји и иза њих“.

 

Извор: "Ало"

Последњи пут ажурирано ( уторак, 29 септембар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 20 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.