header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Христос - прогонитељка Дарија Кисић члан Ротари клуба Била Гејтса који би да нас чипује као стоку
Христос - прогонитељка Дарија Кисић члан Ротари клуба Била Гејтса који би да нас чипује као стоку Штампај Е-пошта
понедељак, 20 април 2020

2020-04-20; 20:09:07 

На друштвеним мрежама освануле су фотографије на којима се види да је Дарија Кисић Тепавчевић члан Ротари клуба, експозитуре дубоке државе, чији је један од највећих финансијера Бил Гејтс, човек који се, гле чуда, залаже за општу вакцинацију људи против Ковида 19.

          Дакле, др Дарија Кисић Тепавчевић је у друштву „Ротарy Интернатионал“ чији је велики донатор Бил Гејтс,који жели да цео свет вакцинише, и да то прогура преко Светске здравствене организације,а у свему томе је „Ротарy Интернатионал“ случајно и велики донатор СЗО. Поставља се питање у чијем интересу ради докторка?

Dr Darija Kisić Tepavčević među Masonima. Inače na fotografijama se vidi i glavni mason u Srbiji, Tahir Hasanović. U društvu Rotary International organizaciji! https://www.facebook.com/eRotaryClubSerbia/posts/2260576750900801 

 

Zbog čega je ova informacija bitna? Ovo je od 14. aprila. Ovde niko ne nosi maske, nisu na propisanoj udaljenosti, i ima više od dve osobe, niti je toga dana dr Darija Kisić gostovala na RTS-u. @KRIKrs @veceivan https://www.facebook.com/RotaryD2483/posts/3693108700764227


Такође, испоставља се да је Дарија Кисић (иначе заова министарке Неле Кубуровић) сестра од тетке Вилдане Селимбеговић, главне и одговорне уреднице „Ослобођења“ из Сарајева, која је у многим јавним наступима имала, чини се, изричито србофобичне ставове.

 

Народни посланик Срђан Ного недавно је изјавио да непримерено обучену Дарију Кисић Тепавчевић спремају за новог министра здравља у Србији.

 

Последњи пут ажурирано ( уторак, 29 септембар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 46 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.