header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Сатанистички „Блиц“ против праве струке
Сатанистички „Блиц“ против праве струке Штампај Е-пошта
петак, 01 мај 2020

 Проф. др Нада Костић, истинска струка и народни посланик, је својим говором пред новинарима у Скупштини Србије, изазвала тектонски поремећај међу светским и домаћим сатанистима. Њено излагање их је толико изместило, да нису могли да просто игониришу, већ покушавају да је дискредутују (и то врло провидно, неубељиво и глупаво) преко једног од својих званичних гласила у Србији – „Блица“. Послушајмо ову храбру жену, јер истину говори. И сетимо се њеног имена кад изађемо на изборе.

    


+ + +

Чиповање, вакцинација, гашење телефона кад се помене 5Г мрежа, али и сатанизам, канибализам, испечене бебе, Сорош и Бил Гејтс и Жута кућа - све се ово нашло у говору самосталне народне посланице Наде Костић. Да је развијање опасних теорија завере отишло на виши ниво говори чињеница да је све то изрекла у даху у холу Народне скупштине једна докторка и професор на Медицинском факултету, и то више уопште није смешно.

- Ја ћу вам се сада обратити као доктор пре свега. Без обзира што сам интерниста ендокринолог, ја сам ипак професор. И врло пажљиво сам пратила све научнике из света, тако да знам њихова гледишта и њихове доказе. Говорићу на основу доказа искључиво, не из своје главе - казала је Костићева на почетку свог излагања, што је изузетно опасно, јер је тиме указала на свој наводни легитимитет.

 

"На реч ВАК -ЦИ -НА - ЦИ -ЈА гаси се телефон"

Онда је кренула прича о корона вирусу кроз низ тврдњи о томе како вирус није природан па се у неразмрсивом клупку развијала завера о 5г мрежи.

- Није то сада случајно дошао неки вирус из природе па је тако дошао и заразио људе у 221 земљи. Јасно је да постоји позадина, и ви то знате. Гасе мреже, гасе Јутјуб. Мени је све јуче било угашено. Ништа лоше нисам причала, само кад поменем : 5 - Г МРЕЖУ или кад поменем реч ВАК -ЦИ -НА - ЦИ -ЈА одмах блокира и брише. Исто тако све оно што смо успели да сазнамо од светских научника од Нобеловаца и великих имена све то не може сада да се прочита - започела је излагање ни мање ни више него пред низом новинара докторка Костић.

"Бил Гејтс и Сорош - дубинска држава"

Наравно, теза је наставила да се развија незаобилазно у правцу Сороша и Бил Гејтса.

- Знамо да су Сорош и Бил Гејтс то финансирали и знали смо да постоји људи из сенке који управљају председницима и да су председници само фигуре постављене. Бојим се да они имају јако много својих продужених руку. То је дубинска држава - навела је она, кренувши причу о политици.

Убрзо се са теорија о политичком уређењу хитро вратила на тему вируса и све то у својој глави врло вешто увезала.

- Онда је убачено, аха вирус, а онда су свуда инсталиране под оном дубинском влашћу 5г мреже за које су велики научници, на пример канадски научник Дејвид Лајк који се бори против тога је објаснио да 5г мрежа да има до 60 херца има јако електромагнетно поље и ако се фокусира на једно место спржиће га. Ако се фокусира на један геронтолошки центар сви ће бити мртви - рекла је Костићева.

А онда је почео читав низ објашњавања шта та фамозна 5g мрежа ради.

Канибализа, печена деца и дрога за подмлађивање

- Шта ради та мрежа електромагнетним таласима? Она одузима кисеоник и ми сви то осећамо, ја ћешће зевам, ја се знојим. Присуство 5г мреже је прво оборило птице, присуство 3г мреже је прво убило пчеле као најслабије организме. Ви знате да су они врста законом заштићена. Приметили смо да и 3г и 4г мреже утичу на морталитет старијих људи. Најзад долазимо до 5г мреже која треба да припреми терен да људи умиру, а да не кажем да су све антене 65г мреже постављене управо око сајма. Значи, не можемо искључимо њихово дејство - у даху је наставила професорка на Медицинском факултету.

Ускоро се вратила политици, аонда потпуно невероватно је започела причу о канибализму, дроги која подмлађује и печеној деци којом се хране сатанистичке, канивалистичке организације на чијем су челу Сорош и Гејтс.

- Значи, дубинска држава и продужетак руке Сороша је лансирао ту лабораторију у Вухану и Бил Гејтс који је финансирао ту лабораторију и вакцину што пре. Ја предлажем председнику Владе и свима да демонтирају 5г мрежу. Сви научници који су говорили о томе су мртви. Сви вируси у прошлости су вештачки. Ако и постоји, то је вештачки створено. Зашто као папагаји стално понављају доћи ће други талас на јесен? А притом стално кажу да ништа не знају о том вирусу, па како онда знају да ће доћи други талас? То је само план сатанске организације, с обзиром на канабализам, они су јели живе људе, силовали децу, они су крали бебе, они су гојили бебе па су их пекли по ресторанима тамо у Америци и јели људско месо. Они су дошли до адено дроге, та дрога их је подмлађивала, чим престану да је узимају постају стари јадни, никакви и болесни - рекла је Костићева свој у најмању руку заверенички ток мисли.

Њихов план, каже она, је да, како отворено Бил Гејтс и отворено Сорош кажу да треба са 7 милијарди смањити број становника на златну милијарду.

"Земљотрес у Загребу није земљотрес него Жута кућа"

- Значи јасно је да се иде на убијање. Шта се дешава у подземним ходницима? Па Жута кућа, трансплантација органа на тим живо убијенем, такорећи живим људима, распореним. Е то је било и у Хрватској. Земљотрес у Загребу, није земљотрес, него је пола болнице било зазидано и нико није могао да уђе и да види шта се дешава, а дешавало се наравно то као што се дешавало по тунелима, подрумима. Не смемо имати на власти људе који ће бити продужена рука ове зме сатанске државе која се још увек бори - навела је она.

На ред је у њеном подужем излагању дошла и вакцинација као средство да се људи чипују, а потом и случај (неког) човек акоји је доказано рекао да није убио децу већ је био чипован и није знао шта ради.

Вакцина и чиповање

Следећи корак је шта? Вакцина. Ви знате да су последних година родитељи одбијали да им деца буду вакцинисана. Зашто? Зато што постоје докази нежељених ефеката: аутизам код деце, неуромускуларни поремећај пре свега, то су некакве неуролошке болести. И та вакцина је ту да се њоме унесе чип. Када се унесе чип онда могу да вас прате. Ви више нисте човек. А то да могу да управљају вама као што је онај човек рекао да он то није урадио јер је имао чип, а требао је возом да се залети у брод, болницу где су требала да дођу деца спашена из тих канала који су већ доста њих ескплодирали - каже Костићева.

Онда је докторка изнела и тезу томе како смо ми сада сви у Трећем свестком рату који је сада први биолошки рат за нас. Од 5г мреже до ХААРПА.

- Оно што желим да поручим да наша Влада не сме никако да иде на закон о обавезној вакцинацији, јер то је укидање људског права, слободе одлучивања о свом психофизичком интегритету. 5г већ узима кисеоник, одваја га од хемоглобина. Ћелије умире и ви умирете наравно - каже докторка без трунке одговорности.

"Јуче сам блокирана због 5г мреже"

Напокон, након мучне борбе са свим тим информацијама и везивањем неколико теорија завера у једну, професорка на Медсицинском факултету је, морамо признати, најзад и завршила своје излагање.

- Значи, ја сам јуче блокирана јер сам помињала 5г мрежу и нешто што је говорио научник и што је мени као доктору логично. И увек сам спадала у добре дијагностичаре, јер сам и студенте учила тој логици и све чињенице говоре да то није ништа случајно. Све је то изазвано да буде опасно, да људи заиста умиру, да се ми затворимо у куће да ништа не видимо и да могу да раде шта хоће - закључила је Костићева.

Питате се, како је могуће да низ оваквих тврдњи остане исказан на једном таквом месту из уста жене која је лекар и професор? На то питање немамо одговор, али знамо да је то опасно баш због професије којом се бави. Зато нам и није смешно.

Шампионка у прелетању

Подсећамо, о др Нади Костић "Блиц" је раније писао као једној од политичарки која је променила њавећи број политичких странака и убројала се у ред "врхунских прелетача".

Она је на српској политичкој сцени шампиона у прелетању. Нада Костић је поставила нови рекорд. Мада је слабо позната широј јавности, од 2000. до данас "облачила" је чак осам страначких дресова, а у року од свега неколико месеци у 2018. променила је три партије -ДС, Републиканску странку и ПОКС, а осим тога, била је чланица и ДСС-а, ДХСС-а, ДЈБ-а...

Костићева је, иначе, почетком 2000. године била и министарска здравља у прелазној влади. Иначе је професорка Медицинског факулета, а била је и директорка КБЦ Драгиша Мишовић.

 

Извор: "Блиц"

Последњи пут ажурирано ( уторак, 29 септембар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 9 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.