header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Леонид Савин: Бил Гејтс, вакцинација и чиповање у знаку 666
Леонид Савин: Бил Гејтс, вакцинација и чиповање у знаку 666 Штампај Е-пошта
понедељак, 04 мај 2020
        …Случај који ћемо описати, односи се на званично документовану чињеницу, иако је у њој очигледна и Библијска напомена. То је патент кодиран под бр. WO/2020/060606, регистрован 26. марта 2020. године. Захтев за регистрацију патента поднела је још 20. јуна 2019. године компанија MICROSOFT TECHNOLOGY LICENSING, LLC, на чијем челу се налази Бил Гејтс, а 22. априла 2020. године патент стиче међународни статус. Назива се „Систем криптовалуте, који користи податке о телесној активности“.

Какав је то изум, који су одлучили да патентирају представници компаније Microsoft? На сајту, у резимеу патента пише да се “активност људског тела повезаног са задатком који се пружа кориснику, може користити у процесу мајнинга криптовалутног система. Сервер може да зада задатак уређају корисника, који је комуникативно повезан са сервером. Сензор који је комуникативно повезан или који је смештен у корисников уређај, може да мери телесну активност корисника. Подаци о телесној активности могу бити генерисани на основу телесне активности корисника. Систем криптовалуте, комуникативно повезан са корисниковим уређајем, може да провери да ли подаци телесне активности одговарају условима прописаним системом криптовалуте (једном или више) и да обезбеде криптовалуту кориснику, чији су подаци телесне активности проверени“.


Другим речима, у тело ће се уграђивати чип, који има улогу контролног органа и прати усклађеност карактеристика свакодневне активности неке криптовалуте. Ако се услови испуне, човек добија одређене бонусе, које може потрошити на нешто.

У детаљном опису 'изума' наводи се 28 концепција како се дати уређај може користити.

Поред тога, представљен је списак држава за које је и предвиђен дати уређај. То су, фактички, све државе-чланице УН, притом су посебно назначене регионалне структуре – Европски патентни биро, Евроазијска патентна организација и две афричке организације за заштиту интелектуалне својине.

Иако чиповање тела није нешто ново - на пример, у Сједињеним државама одавно постоји Масонски програм идентификације деце и омладине, а људи, који себе називају киборзима, уграђују различите импланте - занимљива је чињеница да у овом процесу учествује компанија Microsoft.

И због чега су патенту дали код 060606? Да ли је у питању случајно подударање или свесни одабир знака, који апостол Јован у Апокалипси назива жигом звери?

Име Била Гејтса се сада стално спомиње у контексту његових интереса за фармацеутске компаније, вакцинације и финансирање СЗО. Мада се глобалистички масовни медији труде да истакну Била Гејтса као великог филантропа и да га свим силама заштите од напада и критика, тешко да им успева да сакрију целу паукову мрежу веза.

Постоји још један пројекат који се односи на компанију Била Гејтса. То је пројекат дигиталног идентитета, Алијанса ID2020. На главној страници сајта стоји да се пројекат бави питањима дигиталног права од 2016. године, а 2018. године, Алијанса је радила заједно са Високим комесаром УН за избеглице. У Алијансу, поред фирме Microsoft, улазе и Rockefeller Foundation, дизајн студио IDEO.org (канцеларије су смештене у Сан Франциску и Њујорку), фирма за консалтинг Accenture и GAVI, the Vaccine Alliancе – фирма која се бави активном промоцијом и дистрибуцијом различитих вакцина по целом свету. Секретаријат алијансе се налази у Њујорку.

Занимљиво je да GAVI, the Vaccine Alliancе обухвата углавном афричке и азијске земље. У Европи је организација активна само у Албанији, Хрватској, Молдавији и Украјини, а на Кавказу у Грузији, Јерменији и Азербејџану. Istovremeno, GAVI, the Vaccine Alliancе је повезана са Фондacijom Била и Мелинде Гејтс, Светском банком, Светском здравственом организацијом и Уницефом. Сви су означени као партнери-оснивачи!

GAVI, the Vaccine Alliancе, од фебруара 2020. године се бави и питањима корона вирусне инфекције. Организацију предводи доктор Сет Беркли. Мада се центар GAVI, the Vaccine Alliancе налази у Женеви, сам Беркли је родом из Њујорка, епидемиолог је по образовању и научни сарадник Савета за спољне послове (Council of Foreign relations - CFR). Крајем осамдесетих, осам година је радио за Rockfeller Foundation. Поред тога, он је и у одбору фондације Acumen са седиштем у Њујорку.

Дакле, утврђена је још једна повезујућа нит. Богословска тумачења кôда патента можемо оставити богословским стручњацима. Али, чињеница је да постоји дубока узајамна повезаност структура, као што су Rockefeller Foundation, Microsoft, фармацеутски лоби и Светска банка, да не спомињемо услуге постојећих секундарних структура. Они се труде да играју улогу наднационалне владе, непрестано истичући то да се националне државе у садашњем тренутку не могу изборити са епидемијама, болестима, проблемом глади, итд. Али, како је показало искуство Кине, могу. Само, на Западу то не могу и не желе да схвате, умногоме и због тога што не желе да деле власт. А, глобалистички медији ће наставити своје информационе кампање у којима ће кривци бити било где, само не на Западу. Очигледно је да су управо сада, када су почели да се појављују додатни подаци о коронавирусу, активирали лажне вести о улози Кине у епидемији и манипулацији статистиком.

 

Извор: "Геополитика.ру"

Последњи пут ажурирано ( петак, 02 октобар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 48 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.