header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Кон се вади: Нисам сатаниста и плаћеник Сороша; Вучић: Ја ћу да се вакцинишем Штампај Е-пошта
уторак, 05 мај 2020

 - Што се тиче тих мрежа, ту се ради о усавршавању мрежа. Био је прелазак са 3Г на 4Г, а сада се прелази на 5Г. Једбоставно то раде људи који се тиме баве. Сва ова прича о томе да ће људи бити чиповани је ирационална прича - рекао је Кон и додао: - Ја морам да кажем да нисам сатаниста, нисам плаћеник Сороша. Једноставно не верујем у теорије завере.


Говорећи о др Нади Костић и њеној изјави, рекао је да му је жао што она тако размишља.

-Данас говорити против вакцинације не припада здравом начину размишљања – каже Кон, додајући да каже да то значи нападати сопствену државу. Вакцинација неће бити потребна за децу, јер је јако благо код њих – рекао је Кон, напомињући да је његов став да свако бира да прихвата ризик да ли ће бити заражен или да ће прихватити да се вакцинише.

Говорећи о вакцинацији, Вучић је рекао да ће се вакцинисати, ако тако лекари буду рекли и додао да нема никакав коментар на разне теорије завере које се шире друштвеним мрежама.

 

Извор: www.in4s.net

 

Последњи пут ажурирано ( петак, 02 октобар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 19 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.