header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПИСМА ПОСЕТИЛАЦА arrow Једно размишљање о тестирању на антитела на корону
Једно размишљање о тестирању на антитела на корону Штампај Е-пошта
петак, 15 мај 2020

ПОБЕГЛА ЈЕ МАЧКА ИЗ ЏАКА 

Како време иде, све више постаје очигледно да ће присуство антитела у тестовима који утврђују да ли је човек био заражен, знао он то или не, имао симптоме или не, бити судбинска ствар за многе људе на свету. Док ће за многе у неким екстремнијим државама бити и питање смрти или живота у логору.

Наиме лукавост система да покрене кампању о неоснованим тврдњама о имунитету,  и тестовима којима се утврђује присуство антитела, лукаво пакујући то све заједно, се сада рекламира лажно и потура људима у неистинитом светлу, буквално заводећи лакоумни народ да поверује, да ко има антитела има и некакав имунитет, па су ти тобож безбеднији од оних који немају та антитела, подстичући тако мнење, да чак у некима лакоумнима развија и жељу да се намерно заразе, надајући се или никаквим или благим симптомима, а да би после и они имали имуни пасош са којим су као безбеднији за путовања рад школу итд због присуства антитела која је неко лукаво народу упаковао у идеју имунитета. 

А све то док се све више индиректно сугерира у свету да су ови незаражени тобоже ризична група. 

Док цела ова подвала није ништа друго него управо  маркетинг кампања преваре која има контра смисао. 

НАИМЕ, они који су мало вишље у овим пакленим системима који манипулишу наметањем зла људима заједно са врхом власти државе, знају веома добро оно што већ, и ноторна СЗО је присиљена јавно да каже, а то је ДА НЕМА НИКАКВИХ ДОКАЗА О ИМУНИТЕТУ И ДА АНТИТЕЛА НЕЗНАЧЕ ИКАКАВ, А КАМОЛИ ДУЖИ ИМУНИТЕТ ОД ОВЕ БОЛЕСТИ, И ДА ЈЕ НЕИСТИНА ТАКО НЕШТО УОПШТЕ ТВРДИТИ И ПРОПАГИРАТИ ЛАЖНО ЉУДИМА, као што то бездушно чини власт у Србији у низу неистинитих тврдњи током епидемије које су довеле до катастрофалних дуготрајних и фаталних последица по овај народ.

 

Јер  сад више нико не може да негира да је у питању секвенцирани вирус САРСА са СИДОМ, што је технички САРС ВИРУС,  а такође по дефинисању доктора који је први изоловао вирус Сиде и за то добио Нобелову награду, значи највећи ауторитет за ту област у свету, иначе човек који је пуно пострадао управо због својих слободарских и смелих изјава и сведочења истине у медицинским круговима, који каже да се може рећи да је технички и ВИРУС СИДЕ,  за коју још лек није нађен нити антитела помажу. Буквално, зла закулисна власт света је  у свом плану да се што безболније и хуманије реши што већег броја људи, око 6 милијарди што није лако, имала план да направи убитачну болест, која би била спој јако заразног САРС  вируса и са убитачношћу начина којом вирус Сиде уништава човека оштећујући му имуни систем, да би постепено 5-7 година почео да слаби и доводи до све јачих утицаја других болести и инфекција у телу, које на крају пре него што би то иначе било могуће за те болести да је имуни систем неоштећен Сидом, доведу до смрти човека. Тај смртоносни комбиновани вирус је развијан прво у Америци под администрацијом Обаме, али је по промени власти у променама које су пратиле то, и тај програм био забрањен као изузетно опасан и деструктиван, те су фондације које су то финансирале пребациле цео програм у Кину, где је то могло даље да се усавршава у супер заразни САРС грип са постепеним убијањем кроз оштећење имуног система који су додали секвенцама вируса Сиде. Да би кроз неколико година када се усаврши ултимативна верзија која би тачно имала одређена својства ширења трајања  и уградни кључ којим би могло да се то контролише то јест лек за неутрализацију .

Која би била могућа на основу тог кореспондираног кључа, што би њима дало могућност да се унапред склоне на један период, док би вирус био пуштен да се рашири свуд  итд, а да би се сви заразили и тиме били у стањ , у ком ће и не знајући, за 5-7 година мање више, зависи од човековог стања почети постепено да се разбољевају и умиру од ствари од којих иначе не би, због оштећења имуног система секвенцама Сиде.

С тим да би се тако на најчистији за њих начин постепено лишавали све те масе људи која им није потребна у тој њиховох замисли, док би лек за неутрализацију био доступан само онима које они одлуче да оставе у животу. Међутим , онда када су помислили да све то иде њиховом путањом, одједном су  токови реалности по којима је све ишло прешли на други колосек, и све је почело да се мења без видног разлога. Те је дошло до тога да је немаром тај вирус у својој незавршеној и полуразвијеној форми изашао из лабараторије, и покренуо цео механизам пандемије итд прерано.

Кад ништа није спремно кад нема лека за нико , кад су ти злотвори сви још у градовима и не могу да макну док се он шири

И почиње очајна борба да се покуша урадити нешто и искористити ситуација и локдаун, кад се ово све већ дешава, а такође и очајничка борба да се народ што више застраши, примарним симптомима вируса, док се о секундарним уствари опаснијим тихим не говори уопште, док они знајући праву истину, покушавају да што је више могуће због самих себе контролишу ширење ове пошасти, а док народу није јасно зашто толика бука и све то због вируса који делује као тежак грип, јер је то тако људима презентовано, па и ова кампања за вакцине је примарно очајнички потез да цео свет покуша да скупи средства не би ли успео колективно да нађе лек управо због њих, док би се то искористило за друге да их додатно кроз то потрују итд. Али сваки тај њихов покушај завршава се фијаском. Само се добио контраефекат , да су људи почели да се све више буде и схватају све више намере тих злотвора, кад они нису били спремни за то, нити су хтели се ово сад овако деси док су сви они изложени и незаштићени по градовима, док њихова злодела од сатанизма до короне све више испливавају у свест народа. 

И то се све дешава док и многи од њих самих постају жртве заразе и заражени овим вирусом. Како каже наш народ ко другом јаму копа и сам у њу упада. 

Тако да је све то у овој фази када зараза јењава сама од себе, да покушавају да региструју све људе са антителима, наводећи их на танак лед да мисле да им је то у интересу лаж, са циљем да се народ наведе лажним представама о здравственим пасошима и имунитетом , да похрли да се тестира и региструје, и просто да се нада да је имао вирус да би сад као био имун,  и да се нада и не крије и пријави сам ако је имао или има тај вирус, и да се региструје без присиле итд. 

Све је то једноставно лажни маркетинг раван Гебелсовом, да се народ масовно привуче на тестирање, али не ради имунитета већ управо обрнуто. Пошто је ово због секвенци Сиде далеко опасније дуготрајно обољење , код којег само мали број уопште и има иницијалне симптоме грипа, док већина других бива у незнању тихо заражена као што је случај и код саме Сиде за коју нема лека нити иницијалних симптома заразе, и почиње да разара организам тек за неколико година исцрпљујући оштећени имуни систем. Док праву истину о опасности чувају од очију народа да не би дошло до револта ако би народ прерано сазнао истину о озбиљности онога што му се дешава. Зато се онда индиректно прибегава плану , којим би људе навели на тестериње показујући све ово као јачу грипу , и лажно пласирајући рекламу о антителима да би се људи понадали да су безбедни или добили имуни пасош ако имају антитела, док они уствари праве базу података СМРТНО ОБОЛЕЛИХ са потенцијалним реактивираним извором болести са овом новом врстом ХИВ САРСА, за коју сви они знају да има сличне последице као и сам ХИВ,  и  веома велику могућност поновног активирања тих пасивних вирусних џепова у телу , који опстају чак и кад је човек у генералном смислу негативан на саму заразу и има антитела, он и даље бива потенцијални реактивирани заражени ако се створе услови у организму или му падне имуни систем. А пошто нико не зна тачно како ће то да се развија и шта то значи и кад убудуће, можете замислити страх који имају од враћања болести у човеку који је то имао у себи и даљу могућност ширења или не убудуће.

Сходно томе такав човек је у њиховим очима потенцијална опасност и могућност да се опет реактивира вирус у њему итд итд , и као такав уствари је потенцијални проблем који може опет да се зарази након известног периода кад имуни систем ослаби довољно

А шта ће онда надаље бивати са људима који та антитела имају то ваљда свако може да закључи сам, да ће бити третирани са посебном опрезношћу као потенцијална опасност која може да угрози окружење ако дође до реанимације вируса у њима.

 Све води ка томе да ће, како свесност у друштву почне да се упознаје са правом опасношћу по живот од овог вируса, постепено бити уклањани са битнијих функција , неких радних места , а касније можда неретко и из самог друштва, због страха људи од непознатог... тако да ће заражени са антителима имати некакав пасош и вероватно ознаку,  која ће јасно дати свима до знања здравствено стање човека по питању короне, да би свако могао да одлучи да ли ће интерактира и како са њим, само не у смислу бенифиција да ће моћи да путују и функционишу као безбедни како им сад то лукави потурају, већ напротив томе , да буду ограничавани и удаљавани као потенцијални извори заразе и као такви да се држе на опрезу и дистанци у друштву, са свим забранама које то подразумева а негде у неким државама и уклањање из друштва у логоре ....или у неким државама и горе.

Недавно је војни документ из Милитари Тимес који се појавио, јасно указао на то , како је дефинисан НОВИ став Америчке војске, а који је КОНТРА СВЕМУ ОНОМЕ ШТО СЕ ПЛАСИРА НАРОДУ ПРЕКО МЕДИЈА, а то је да човек којем се утврди да је био заражен са овим СарсХивом или како се популарно зове Короном, НЕ МОЖЕ БИТИ ПРИМЉЕН У САСТАВ АМЕРИЧКЕ ВОЈСКЕ , А САМА ЧИЊЕНИЦА КОЈА УКАЗУЈЕ ДА ЈЕ НЕКО У ЗНАЊУ ИЛИ НЕЗНАЊУ ИМАО ТАЈ ВИРУС СА ИЛИ БЕЗ СИМПТОМА, ИЗЛЕЧЕН БИО ИЛИ НЕ, АУТОМАТСКИ СЕ ДИСКВАЛИФИКУЈЕ ЗА ВОЈСКУ АМЕРИКЕ ---ДОЖИВОТНО

https://srbin.info/svet/amerikanci-izleceni-od-korone-nikad-vise-nece-moci-u-vojsku/

А ви се сад сви запитајте шта ће још и какве још дисквалификације из друштва путовања школовања посла и живота у друштву да све више , како свесност о последицама буде јаснија, да подразумева позитиван тест антитела , који ће указивати да је неко био изложен овом вирусу свесно или несвесно , са ил без симптома. 

И као такав уствари сматран као потенцијални поновни болесник, који као тајм бомб може али нико незна кад ,да постане поново оболео од короне. 

Као што је случај са стотинама људи до сад , којима се болест ,сама од себе вратила и вирус реактивирао из тих џепова у плућима где је пасивно опстајао, а док је човек био тестиран негативно на њега.

Тако да када постепено народ буде спреман лажним надама и буде тестиран регистрован и припремљен да му се мало по мало каже страшна истина о свему овоме. Онда када више не буде могао ништа да уради, схватајући своју наивност и лакомисленост да некажем ГЛУПОСТ, верујући тим истима који су неадекватним мерама допринели да се у незнању силан народ зарази, лакоумно третирајући то овлаш као ништа или јачи грип. Тада ће и у складу са страхом од потенцијалних извора болести  све више притиска бити на тима који ће имати антитела.

Мада како рекох, ово и јесте грип, само много гори Грип који је и Сарс и Сида у исто време, са последицама које носе оба та вируса. 

Али ево мимо свих планова злотвора мачка је побегла из џака пре времена, тако да народ то све може да увиди пре него што дође у мат позицију, коју су му слуге зла спремале.

Хаџија Милутин

Последњи пут ажурирано ( петак, 15 мај 2020 )
 
< Претходно   Следеће >
УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 7 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
+ + +

ПРОТЕСТ ПРОТИВ ОБАВЕЗНЕ ВАКЦИНАЦИЈЕ 31.5. У 12 НА ТРГУ РЕПУБЛИКЕ У БЕОГРАДУ

Захтевамо ХИТНУ ИЗМЕНУ закона и правилника који прописују ПРИСИЛНУ ВАKЦИНАЦИЈУ СТАНОВНИШТВА У СРБИЈИ!До јуче су на удару игле (доказано НЕбезбедних вакцина), била наша деца, данас су и наши родитељи, затим труднице, хроночно болесни... Без сумње, сутра више нико неће бити изузет од законом обавезног злокобног шприцања, УKОЛИKО ОДМАХ НЕ УСТАНЕМО ДА ОДБРАНИМО СВОЈЕ УСТАВНО И ПРИРОДНО ПРАВО НА СЛОБОДАН ИЗБОР И САЧУВАМО ВЛАСТИТИ ПСИХОФИЗИЧKИ ИНТЕГРИТЕТ!

Видимо се 31.маја у Београду - "Нећу да МОРАМ, хоћу да БИРАМ!“

+ + +
„Ако кажете да не постоји завера, онда постоје само две могућности: или сте незналица, или сте део завере.“

Уредништво „Борбе за веру“


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.