header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Макија Фримен: Документ «Рокфелерова фондација 2020» позива на тестирање и праћење свих Американаца Штампај Е-пошта
недеља, 17 мај 2020

 Документ Фондације Рокфелер из 2020. године предлаже следећу фазу решења за коронавирусну кризу - након документа Рокфелерове фондације из 2010. године [2010 Rockefeller Foundation Paper]  који је предвидео и анализирао проблем и реакцију.

То је решење проблема и реакције у стилу Рокфелер-Гејтс.

Прошлог месеца, 21. априла, манипулатори Новог светског поретка објавили су документ Рокфелерове фондације 2020. под називом «Национални акциони план за тестирање Covid-19 - Прагматични кораци за поновно отварање наших радних места и наше заједнице“ [National Covid-19 Testing Action Plan – Pragmatic steps to reopen our workplaces and our communities].

То се догађа после безбројних наступа са тврдњама фронтмена, еугеничара и ентузијаста поводом вакцина Била Гејтса да ће вам требати дигитални сертификати и имунитетни пасоши да бисте поново путовали, и да вам се ваша неотуђива права, као што је право на окупљање, никад неће вратити осим ако сте вакцинисани.

Предвидљиво, јер папир Рокфелерове фондације из априла 2020. године је нацрт за стварање колосалне базе података ДНК за целокупно америчко становништво.

У тренутку сурове искрености, папир чак признаје да „Рокфелерова фондација постоји да би се дочекали овакви тренуци“, мада би било поштено, и тачније, рећи: „Рокфелер фондација у име својих мајстора новог светског поретка постоји да организује овакве кризе да би се потом појављивала као спаситељ».

То захтева тестирање и привођење свих Американаца - у почетку 1 милион недељно, затим 3 милиона недељно и коначно 30 милиона недељно („ 1-3-30 план “) да би сваки Американац био уведен у базу података.

Рокфелерова фондација пласира слоган: Испитивање, праћење и вакцинисање је наш једини начин да се вратимо у нормалу

Испирање мозга не може бити ништа друго до непристојна транспарентност.

Фондација Рокфелер и Бил Гејтс имају истог луткарског мајстора и читају из потпуно истог сценарија. Гејтс је поновио шему ad nauseam: нема повратка у нормалу док нисте вакцинисани... нема повратка у нормалу док нисте вакцинисани... нема повратка у нормалу док нисте вакцинисани.

Предговор овог `папира` слика мрачну слику (са пропагандистичким идејама о препороду и другом таласу вируса који следи): "Уместо да се изборе између неодрживог гашења и опасног, несигурног повратка у нормалу, Сједињене Државе се морају припремити за одрживу стратегију са бољим тестовима и тражењем контаката и задржати курс онолико времена колико је потребно да се развију вакцина или лек."

Covid Healthcare Corps

Пре свега, погледајте ово. Документ Рокфелер 2020. заговара војну силу (a corps, етимолошки је слично corpse или лешу) која би управљала „здрављем“: „План такође укључује: покретање Здравственог корпуса Ковид комјунити [Covid Community Healthcare Corps], тако да сваки Американац може лако да се тестира на основу тражења контаката усмерених на приватност; заједничко тестирање података и дигиталну платформа за праћење статуса, ресурса и ефективних протокола о третману Covid-19 у државама и представљање центра за обраду података о новим технологијама ... најмање 100.000 људи и можда чак 300.000 морају бити ангажовани да би се започела жива кампања тестирања администрације и тражења контаката».

Обратите пажњу како план укључује "Здравствени корпус" што је довољно смешно управо као оно кад је Бил Kлинтон планирао пре неколико недеља у разговорима са калифорнијским и гувернерима Њујорка кад су говорили о "армији трагача" и коришћењу AmeriCorps (основао га Клинтон) да би постао нова америчка национална снага за успостављање контаката.

Оно што је заиста смешно и срамотно у овом делу шеме је што неки гувернери бесрамно позивају управо оне људе који су остали без посла због њихових политика да се сад пријаве за контакт-трагаче или истражитеље контаката, тако да наставе да спроводе исту тиранију над другима које су зезнули и проузроковали њихову незапосленост.

План 1-3-30

Следећи цитат представља њихов подмукли план 1-3-30 који има за циљ да тестира сваког Американца у наредних 6 месеци:

„Предлажемо да се наша нација окупља око храброг, амбициозног, али остваривог циља брзог ширења капацитета тестирања на 30 милиона тестова недељно у наредних шест месеци. Овај план 1-3-30 постигао би се: (1) стварањем хитне мреже за Covid-19 тестирања уз координацију и потписивање за тржиште тестирања, (2) покретање осмонедељне Националне иницијативе за оптимизацију лабораторијских тестирања која би повећала производњу на 3 милиона тестова недељно од садашњих милион, и (3) улагање у акцелератор за тестирање технологије ради даљег раста капацитета тестирања у САД са 3 на 30 милиона недељно».

Имајте на уму 5 врло важних ствари у вези о овим тзв. тестовима:

1. Откривено је да су почетне серије тестова које надгледа ЦДЦ и саме контаминиране коронавирусом;

2. Научне студије утврдиле су да је стопа грешке код лажних позитивних и астрономских 80 одсто;

3. Тестови се заснивају на РТ-ПЦР или ПЦР тесту који само изолује секвенце генетске РНА/ДНК и не могу доказати узрочно стање или вам рећи да ли тај генетски низ има везе са вашим здравственим стањем. Дакле, позитиван или негативан резултат је бесмислен јер не може да вам каже да ли наводни 'вирус' има икакве везе са вашим здравственим стањем или вашом способношћу да 'заразите' другог;

4. Тренутни тестови користе ДНК брис и тако се укључују у прикупљање ДНК. Корпорације у овој индустрији случајно финансира Бил Гејтс; и

5. Вирус који наводно изазива Covid-19, САРС-ЦоВ2, није подведен под Кохове постулате и још увек није изолован, пречишћен, поново убризган да узрокује болест и 100 одсто доказано да постоји. Како се помоћу ових тестова може препознати вирус за који никада није доказано да постоји?

Платформа података у реалном времену

Следећи цитат је о надзору и надгледању:       „Интегришите и проширите савезне, државне и приватне платформе података како бисте обухватили читав спектар података потребних за праћење пандемије, распоређивање ресурса и уклањање уских грла… развили и интегрисали платформу података у реалном времену… Праћење пандемије и прилагођавање мера социјалне дистанце... захтеваће покретање највећег програма јавног испитивања у америчкој историји ... Координацију тако масивног програма треба третирати као ратни напор."

  Обратите пажњу на алузију на рат (као у новом рату против биотероризма) и тирански апел којим се жели оправдати више надзора.

Овај цитат такође има на уму умрлог инсајдера Новог светског поретка Збигњева Бжежинског, који је писао о надолазећој технонетронској ери како ју је назвао (његов неологизам за оно што је у основи технократија). Рекао је да ће „ускоро бити могуће успоставити готово континуирани надзор над сваким грађанином и одржавати ажуриране комплетне досијее који садрже чак и најличније податке о грађанину.

Ове датотеке ће бити подложне моменталном проналажењу од стране власти. "

Јединствени идентификациони број пацијента

Документ Фондације Рокфелер 2020. назива га јединственим идентификационим бројем пацијента, док га Гејтс назива дигиталном потврдом или пасошем имунитета, али то је иста идеја: „Неке бриге у вези са приватношћу морају се искључити за заразне агенсе који су тако вирулентни као Covid-19, који омогућавају приступ инфекцији већине Американаца и потврдити их у неколико потребних окружења и у многим добровољним ситуацијама...

- Они морају бити добијени идентификацијом јединственог броја пацијента који би се повезао са информацијама о пацијентовом вирусу, антителу и евентуално статусу вакцине у систему којим се лако може руковати са другим системима да би се убрзао повратак нормалних друштвених функција. Школе би то могле да повежу са листама похађања наставе, велике пословне зграде са личним картама запослених, туристичке агенције са списковима путника а концертни и спортски објекти са купцима улазница."

Другим речима, ово ће одредити да ли можете да путујете, радите, тргујете и учествујете у било којем Богом датом праву. Изгледа да би се сва та библијска пророчанства о Броју Звери могла остварити ако човечанство пусти ове психопате да ово реализују.

Одбор за испитивање пандемије

Следеће је о формирању новог одбора са новим овлашћењима: „План такође укључује… Одбор за тестирање пандемије, у складу са другим препорукама, за премошћивање подела по државним јурисдикцијама и професионалним областима… Са јавним/приватним двостраначким одбором за испитивање пандемије, који би био основан да помогне и служи као мост између локалних, државних и савезних званичника са логистичким, инвестиционим и политичким изазовима са којима ће се ова операција неминовно суочити».

Сигурно није претерано рећи да ће се овај Одбор за испитивање пандемије можда показати као још једно јавно-приватно чудовиште с превише моћи, баш као што су то постале и многе Биг Тек компаније.

Шта тражи Одбор за испитивање пандемије и како то зауставити? Звучи доста смешно јер подсећа на оне познате апеле за Светску владу, како наводно „постоји велики проблем који прелази јурисдикцију и једини начин да се то реши је надвлада“.

Остали цитати из књиге Рокфелер Фондације за 2020

И на крају, ево још једног цитата из рада: „Добра вест је да би земља у наредним недељама могла да има потребне алате да омогући гувернерима и другим званичницима да укину најоштрије рестрикције и да започну постепено поновно отварање предузећа. Циљ је омогућити довољно економских активности да се спречи велика депресија уз задржавање стопе инфекције Covid-19 довољно ниском да се спречи да болнице буду преплављене и тиме проузрокују ширу и смртоноснију здравствену кризу».

Једино што се на ово може рећи јесте да је то засигурно потпуна лаж. Апсурдност политике карантина апсолутно ће имати ефекат за који кажу да га покушавају избећи, јер држање закључаних (далеко од витамина Д и активног друштвеног начина живота) снижава имуни систем људи, па кад се они пусте, болест (и хоспитализација) ће се повећати, не од лажног вируса Covid-19, већ од других болести које ће погодити оне са ослабљеним имунитетом. Лекари попут др Дана Ериксона и др Артина Машихија су то изричито рекли.

Последње мисли

Иако се овај чланак фокусирао на планове у САД, не правите грешку - овако дизајнирана коронавирусна криза представља светски дневни ред. Било да је аустралијска влада пустила језиве апликације за праћење (COVIDSafe) или корумпирани израелски премијер Нетањаху позива децу на микрочиповање, НВО програм надзора, обавезна вакцинација и микрочиповање напредују пуном паром.

Ова шема је начин да их усмери преко државних граница. То погађа сваку поједину особу на Земљи. Брзина којом се ово одвија значи да неће проћи дуго док они не покуцају и на ваша врата. Време истиче.

Информишите се, проширите приче и окупите се са другима који сада разумеју ову грозну агенду.

Информисано и уједињено, пробуђено и одлучно човечанство може да заустави ову шему и одржи слободу.

 

 (Copyright © Makia Freeman, Global Research, 2020)

Макија ФРИМЕН, The Freedom Articles, 14. мај  2020

Преузето са: „Факти“

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 18 мај 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 83 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.