header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Немачка влада категорички искључује могућност обавезне вакцинације
Немачка влада категорички искључује могућност обавезне вакцинације Штампај Е-пошта
понедељак, 18 мај 2020
        Немачка новинска агенција ДПА (DPA) пренела је да је коалиција немачких владајућих странака одбацила спекулације о обавезној вакцинацији на вирус корона. „Понављамо, и тако ће и остати: обавезна вакцинација ни у једном тренутку није била део предлога закона“, рекла је заменица председника посланичке групе Социјалдемократске партије у савезној скупштини (Бундестагу) Бербел Бас (Bärbel Bas). И министар здравља Јенс Шпан изјаснио се против обавезне вакцинације.

Басова је нагласила: „Не може и неће бити обавезне вакцинације.“ Шпан је више пута јасно рекао да има утисак да би се највећи део становништва добровољно вакцинисао чим се вакцина појави. „Ако постоји добровољност, нема потребе за законским обавезивањем.“ И на интернету постоје иницијативе против „присилне вакцинације“.

Извор: Deutsche Wirtschaftsnachrichten, 6. 5. 2020.

Преузето са: Стање ствари

Последњи пут ажурирано ( петак, 02 октобар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 5 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.