header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Ко стоји иза Кинеза у европским градовима или сатанисти претварају свет у логор налик на Кину Штампај Е-пошта
субота, 23 мај 2020

 Кинези у Лесковцу деле "бесплатно" маске

Има их у скоро сваком већем граду, и не тако великом. Како неко може тек тако изаћи из једног строгог комунистичког режима? Без знања и допуштења Партије? То је незамисливо.

         Не само без знања и допуштења, већ и с њиховим финансирањем. Ко тамо може радом да заради толико новца да стигне у било коју европску државу? Нико. Њима се даје новац за неку сврху. Која је то сврха? Да буду доушници њихове Партије и владе. Ако не би слушали, држе им чланове породица као таоце у Кини. Дају им новац, без камата или с врло мало; осигурају им робу, врло јефтину; остаје само да раде по цели дан. Све је код њих јефтиније, и зарада је сигурна.

Некад та зарада не постоји, али локал и даље стоји. Шта то значи? Неко је иза њих. Било прање новца, било служба Партији.

Нису само у Лесковцу делили маске. На многим местима и градовима. Откуд толика синкронизација? Од исте наредбе.

Кинеска Комунистичка Партија је у спрези са светским глобалистима. Чињенице то потврђују. Већ деценијама све свјетске компаније производе своју робу код њих. Циљ је извести њихов комунистички начин живота на цели свет.

Сви требамо бити робови у безбожном друштву.

Одавно сам видео овај циљ, али су се овим потезом превише лако одали. Зар они да буду "солидарни"? Не, ови људи нас не воле. Не подносе да неко буде слободан.

Живимо време невиђене борбе између добра и зла. Својствено задњим временима. Али не заборавимо никад: Божја је задња! И најважнија борба, макар се у исто време политички и друштвено залагали до падања с ногу, јесте борба за свет живот. Само тако Бог ће бити с нама, и биће нам заштита у овим кључним моментима. Узалуд све силе зла.

 

Извор: „О доста тога...“

Последњи пут ажурирано ( субота, 23 мај 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 14 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.