header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Петар Челик: "Струка" која има хрватски и израелски пасош не може да одлучује о нама!!! (видео)
Петар Челик: "Струка" која има хрватски и израелски пасош не може да одлучује о нама!!! (видео) Штампај Е-пошта
понедељак, 01 јун 2020

- Не могу странци да одлучују о нашој судбини. Морамо бити достојни наших предака. Хоће да протерају трећину народа у иностранство, другу трећину да заплаше, а трећу да вакцинишу и од њих направе аутистичне грађане.

Ово на протесту против обавезне вакцинације поручује Петар Челик и наглашава да овај скуп показује да нас има довољно и да можемо да се изборимо за слободу.

– Струка која има хрватски и израелски пасош не може да одлучује о нама. Они нису струка, они су плаћеници. Када буду кренули с присилном вакцинацијом, нас ће бити толико, да ће бежати, али ћемо их похватати и спровести Теразијама у кавезима. Одговараће за оно што раде.

„Не може нико да отима део наше територије. Да на Београду на води гради највећу џамију у Европи. Не заборавите да је 200.000 усташа се преобукло у партизане, дошли у Београд и данас нам њихови потомци намећу вакцину, а реке стављају у цеви“.

„Овде нема политике, подела, овде смо сви сложни. Ми не бранимо никоме да се вакцинише ако хоће, али нашу децу неће моћи да вакцинишу. Даћемо живот за тај циљ“.

„РТС је легло дезинформација. Ова власт губи легалитет 3. јуна и она постаје незаконита власт. Не дозволимо да глобалисти преко наше издајничке власти спроводи сатанизам“.

„Немојте изаћи на њихове лажне, намештене изборе! Они више немају право да изигравају да су легитимни представници власти. Морамо све да решимо пре 21. јуна, поручио је Челик

Шта је још Петар Челик изјавио, погледајте у видео прилогу горе.

      

 

Извор: "Србин.инфо"

Последњи пут ажурирано ( петак, 02 октобар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 38 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.