header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow РИА "Каћуша": Светски олигарси и дигитални секташи све нас сматрају за дебиле
РИА "Каћуша": Светски олигарси и дигитални секташи све нас сматрају за дебиле Штампај Е-пошта
четвртак, 11 јун 2020

        За читаоце „Борба за веру“ ексклузивно доносима један прилог руске информативне агенције „Каћуша“ у коме је на једном, свима очигледном примеру, показано и доказано како нас светски сатанисти лажу о корoнавирусу. Вреди прочитати.

+ + +

КАКО ЈЕ КОРОНА ВИРУС МИСТЕРИОЗНО НЕСТАО ИЗ ЊУЈОРКА

        Од масовних протеста и погрома у Њујорку, коронавирус је мистериозно почео да нестаје. Масовно кршење самоизолације у расаднику заразе и последично смањење стопе оболевања противе се здравој логици. Испада да коронавирус не напада "праве борце за слободу", већ само оне који ћуте и седе код куће ...

Невероватне ствари су се почеле дешавати последњих дана - у готово главном планетарном расаднику COVID-19 - Њујорку, у коме су пре само месец дана плашили децу и одрасле: вирус тамо једноставно нестаје пред нашим очима. Штавише, не од волшебне вакцине Била Гејтса, већ од масовних протеста и погрома, у којима учествује хиљаде људи без икаквих санитарних мера.

Посебно за оне који су Никиту Михалов назвали теоретичарем завере и смејали му се - у САД-у су измислили јединствени лек за коронавирус. Само 11 дана митинга, протеста, сукоба са полицијом и погрома значајно је смањило "обољевање" од COVID-19, уз прећутно одобрење Светске здравствене организације, глобалних олигарха, америчке Демократске странке и лично Бајдена, као и звезда шоу-бизниса и спорта. И ово није шала, већ извештаји врло демократског, уљудног, родно-оријентисаног и нетоксичног, по мишљењу феминисткиња, гувернера Њујорка Ендрјуу Куома.

Он је данас, попут свог московског колеге Сергеја Собјанина, започео прву фазу укидања ограничења. Градилишта и малопродаје сада могу наставити с радом. Говори се да ће се око 400 хиљада људи вратити на радна места. И сам Ендрју Куомо сишао је у метро, где је изјавио да се последњих дана дневна стопа заразе у Њујорку смањила за око половину. Ако је почетком априла раст заражених просечно износио 6 хиљада сваког дана, сада је тај тренд пао на 200-300 дневно. Такође се смањује број смртних случајева код пацијената са коронавирусом.

Информацију да је епидемија нагло напустила Њујорк, такође потврђује СЗО. Према њиховим последњим подацима, буквално од 28. маја, обољевање у граду опада. Смртност од COVID-19 такође се смањује у таласима.

Истовремено, број људи који су се опоравили расте, а наш бивши сународник, лекар Евгеније Пинелис, сажето је рекао да је коронавирус у овом граду мистериозно нестао.

 „Необјашњиво, ковид је нестао. Још увек постоје  само неки пацијенти који су заглавили у паклу хроничне интензивне неге...“, написао је, између осталог, он.

 

Замислите - ово је чудо чудесно, пре само две недеље скоро цео свет су плашили - „да ли желите као у Њујорку?“, А овде је COVID-19  нестао и самоликвидирао се без вакцина и самоизолације, попут „демона“ из филма „Иван Василијевич мења професију." Какав је то магичан лек?

 

И све је тако просто, баш на дан када је обољевање почело да опада, у Њујорку се одржала прва, тада још мирна демонстрација против „полицијског безакоња“, која је сваким даном постајала све масовнија и мање санитарна. Али "забава", са паљењем полицијских аутомобила, "Молотовљевим коктелима", погромима у продавницама и другом "забавом" "америчког Мајдана" још увек траје. Ако је веровати глобалној партији коронавируса и Светској здравственој организацији – ово је најбоља терапија за лечење од ове болести.

 

Пазимо, десетине, ако не и стотине хиљада становника града учествовало је у протестима, пет округа су бунтовала без прекида. Анархисти и црни расисти, антитрамписти, педери,  феминисткиње, гледаоци и провокатори стапали су се у протестној маси. Њујоршке власти увеле су полицијски час 1. јуна због нереда. 3. јуна полиција је пријавила 1.500 само заточених у граду. Наши „стручњаци за коронавирус“ који су предвиђали да ће после недељу дана сви лежати под апартима за механичку вентилацију, били су посрамљени - СЗО је данас потврдила својим статистикама да коронавирус не напада „праве борце за слободу“, већ само оне који ћутећи седе код куће. Каква „самоизолација“, маске и друге глупости када је „демократија у опасности“.

И сада се добија нешто не баш лепо. Испада да Светска здравствена организација и глобална партија коронавируса, скупа са властима Њујорка, држе 99% светске популације, укључујући нас и вас, за дебиле. Озбиљно, нима никакве логике у масовном нарушавању самоизолације у расаднику заразе и последичном смањењу стопе оболевања. Овде постоје само две могућности: или, у ствари, нема никаквог оздрављења – људи настављају да се разболевају и умиру, с тим што их сада не возе у болнице, јер би власт требала да укине самоизолацију; или – нема никакве епидемије, а читава прича са карантином је смишљена да би задовољила неке интересе олигараха и дигиталних секташа, који су зарадили на пандемији око четвртине трилиона долара, загрејали становништво до невиђених нереда и припремили га за електронско-дигитално ропство.

Генерално, ми пратимо ситуацију, чекамо до краја ове недеље нови талас епидемије у Њујорку или ће нашим„стручњацима“ са ТВ-а, бити боље да се сакрију у кућама од непријатних питања.

 

По материјалу са: РИА "Катюша"

Превод са руског и приређивање: „Борба за веру“

 

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 11 јун 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 25 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.