header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Богохулства и сатанизам црначких расиста: Белог Исуса треба срушити
Богохулства и сатанизам црначких расиста: Белог Исуса треба срушити Штампај Е-пошта
понедељак, 29 јун 2020

 Како пише „Вашингтон тајмс“, активиста америчког покрета „Black Lives Matter“ и бивши пастор Шон Кинг сматра да је лик Исуса манифестација „беле супериорности“ и да зато треба демонтирати статуе, иконе и витражe у храмовима.

„Мислим да статуе белог Европљанина, како представљају Исуса, треба да буду срушене. Оне су облик беле супериорности. То су увек и биле. У Библији, када је породица Исуса желела да се сакрије, погађајте где су отишли? У Египат! Не у Данску. Срушите их!“, позвао је Шон Кинг током видео-конференције на Tвитеру на тему какви ликови су недопустиви након таласа протеста против расизма у САД и Европи.

„Све фреске и витражи белог Исуса, његове европске мајке и његових белих пријатеља такође треба да нестану. Они представљају грубу форму беле супериорности и настале су као инструмент угњетавања. То је све расистичка пропаганда. Све то треба да буде срушено“, наставио је активиста.

 

Извор: "Васељенска"

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 29 јун 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 27 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.