header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Антихристова "струка" се спрда са нама
Антихристова "струка" се спрда са нама Штампај Е-пошта
уторак, 07 јул 2020

 ВУЧИЋЕВ НЕСТОРОВИЋ:

Добро је што млади имају запаљење плућа…

"Земље које су се рано затвориле, као ми, прошле су одлично. Остала су та 'слепа црева' онда када се земља отворила и део становништва се разболео. Уз све то, имали смо лоше време, ниске температуре, што је погодовало вирусу", рекао је др Бранимир Несторовић гостујући у омиљеној режимској емисији "Хит твиту" на ТВ Пинк, плашећи се да не изгуби привилегије ако спомене као окидач вируса изборе или дерби са 15.000 људи на стадиону.

Члан Вучићевог Кризног штаба је објаснио гледаоцима Пинк-а да је преносивост корона вируса 100 пута већа од осталих вируса, као и да Срби не носе маске како треба, плашећи се да спомене да Вучић не носи маску уопште, а Кон и Кисићка испод браде или испод носа.

„Уопште нисмо угрожени, имали смо 6.000 хоспитализованих и 160 људи на респираторима, а сада их имамо 80“, осврнуо се др Несторовић и на актуелну ситуацију код нас, не мислићи да је битно „драмити“ око преминулих широм Србије због превисоке температуре и застоја плућа услед корона вируса, међу којима је и много младих и средовечних људи.

И на крају је болест прогласио за тријумф, по узору на Вучића и „похвалио младе“ који се потруде да зараде упалу плућа.

„Добро је што млади имају запаљење плућа… Сви ћемо се ми заразити у неком тренутку. Не догађа се ништа драматично“, закључио је др Бранимир Несторовић и понизио тиме све оне који „драме без разлога“ због упале плућа или колапса у здравственом систему, пре свега лекаре и медицинско особље који највише драме јер не разумеју радећи у болницама и под скафандерима да ситуација уопште није драматична кад се гледа из угла ружичасте телевизије.  Осим, кад Вучић нареди да мора да се драми.

Последњом изјавом, Несторовић је шокирао чак и Вучићеве режимске таблоиде који су „шокирани“ пренели још једну његову „шокантну изјаву“.

 

Извор: "Србин.инфо"

Последњи пут ажурирано ( петак, 02 октобар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 27 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.