header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Бошко Обрадовић: Данас сви на улице, Вучић мора да падне! Крај!
Бошко Обрадовић: Данас сви на улице, Вучић мора да падне! Крај! Штампај Е-пошта
среда, 08 јул 2020

 2020-07-08; 09:48:45

На улицама Београда већ сатима траје брутална интервенција полиције и разних екипа у цивилу као одмазда за народну побуну против криминалне власти! Диктатор је показао своје право лице! Зато нас данас мора бити још више на београдским улицама у заједничкој борби за спас Србије!

Слика Вучићеве Србије! Отац двоје деце, дошао на протест против ненормалне власти да се избори за њихову будућност! Сви за Београд! Само велика маса може издејствовати политичке промене! Само сви заједно, без обзира на било какве страначке и идеолошке поделе! Сви за овог човека!

Читава Србија треба да одмах крене за Београд. Сад или никад! Време је да покажемо колико је незадовољних људи у Србији и да не дозвољавамо да нас више праве будалама, лажу, краду и понижавају. Нико нам неће поклонити слободу! Морамо да је освојимо сами. Он мора да падне. Крај! – поручио је Бошко Обрадовић.

 

Извор: "Србин.инфо"

 

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 09 јул 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 29 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.