header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow "За нашу децу" (изборни слоган СНС-а)
"За нашу децу" (изборни слоган СНС-а) Штампај Е-пошта
четвртак, 23 јул 2020
     У ВЕЛИКОМ ГРАДИШТУ ВЕЛИКИ ПЛАНОВИ:
НЕМЦИ ГРАДЕ ХОТЕЛ ВИСОКЕ КАТЕГОРИЈЕ
ЗА ГЕЈ ПОПУЛАЦИЈУ   
 
         Туристичко насеље Бели Багрем на Сребрном језеру у Општини Велико Градиште, према Плану детаљне регулације у оквиру туристичке понуде ускоро би могло да добије нове хотеле, викендице, спортске и мање угоститељске објекте намењене само за геј популацију.

Како су челници општине Велико Градиште раније у више наврата најавили да је добијена примамљива понуда од инвеститора из Немачке који је изразио заинтересованост за улагање у изградњу хотела високе категорије у модерном стилу са свим пратећим садржајима.

Овај хотел би се налазио на Сребрном језеру са друге стране бране, тачније на такозваном Дунавском шпицу у близини марине. Вредност ове инвестиције је процењена на 10 милиона евра, а како сазнајемо, овај хотел био би намењен искључиво геј популацији из целог света.

Председник Општине Велико Градиште Драган Милић са председницом Владе Аном Брнабић

Овај потез локалних челника да се на Сребрном језеру широм отворе врата и за ЛГБТ популацију, туристичким посленицима у овој Општини улива наду да би заитересованост посетилаца била још већа, будући да је последњих година Сребрно језеро посетило између 600 и 700 хиљада туриста, док, само током прошле године забележено је око 130.000 ноћења.

План детаљне регулације туристичког насеља Бели Багрем

 

Извор: "ТПК њуз"

Последњи пут ажурирано ( петак, 24 јул 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 25 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.