header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Др Александра Влаховић Костршевић, специјалиста из биохемије и традиционалне медицине
Др Александра Влаховић Костршевић, специјалиста из биохемије и традиционалне медицине Штампај Е-пошта
петак, 24 јул 2020

Covid19 није узрочник него политички пројекат усмерен против човека - епидемије није ни било

Ова докторка је за разлику од својих многобројних колега из Србије који се или плаше да испричају другу страну КОВИД приче решила да изнесе своје тврдње које се свкако неће свидети онима који не размишљају и не сагледавају ситуацију попут ње али и многих скептичних грађана који са правом траже чињенице уместо нагађања којим нас свакодневно претрпавају што медији што сами “стручњаци”.

“Драге моје колеге. Ово је време у коме истина жели да се објави људима, нећемо чекати да се смене две генерације да бисмо је сазнали. Она самој себи налази пут до објављивања, такво неко време. Сазнаће сви да Цовид19 није узрочник него политички пројекат усмерен против човека, да епидемије није било, да у тзв првом таласу није било нити једног оболелог док су постојала човид одељења и болнице који су били празни, док је народ слушао о броју оболелих и умрлих, док је истовремено подносио тортуру кућног затвора једне садистичке диктатуре. Сазнаће да оно што се зове други талас, јесте прави почетак оболевања. Нема епидемијски карактер, ускоро ће бити јасно да је у питању тровање бојним отровима уз садејство убитачних фреквенција 5г технологије. Маске, не само да понижавају људе него и значајно доприносе плућној симптоматологији.

Ви који сте активно учествовали у стварању слике епидемије са све потресним причама са дежурстава, хероји који су бдели поред непостојећих болесника и скидали умрле са респиратора за које већина не зна ни како изгледају а камоли функционишу јер су део интензиве, слали поруке народу, истоветне речима режима али у лазно преклињућем тону, да остану затворени, маскирани и без контакта медју најближима, да вас, мученике, не доведу до измака снаге у тим одељењима – мртвачницама, јер шт сутраа без вас…

Срам вас било, у име свих затворених, препласених, оболелих од стварних болести а незбринутих, осталих пред вратима установа са топломерима у рукама, у име злоупотребљених имена у умрлицама са лазним узроком смрти, у име мог колеге који је три пута врацан куци, да би, вец оптерећен хроницнон плуцном болесцу, подлегао без стручне помоћи масивној упали плуца која је накнадно прозвана ковидом.

Срам било све вас који сте као папагаји понављали упутства срамне СЗО и режима, било је добро за бизнис, је ли, лепо се заради на несреци и лази? Срам вас било, не као лекаре, ту висе немате места, него као обицне криминалце. Ви који сте знали а цутали, који сте бар слутили, како цете се ви осецати када се све буде сазнало?

Најзад, ви који се никад нисте ни месали у свој посао, за ста вас окривити? Рећи да вам је била дужност да знате медицину ако сте ставили др испред имена? Наставите да се не месате у свој посао на опсте добро. Хоћемо ли најзад, сада када се заиста оболева и умире, схватити прво сами о чему се ради јер нам је то дузност и објаснити народу злоцин који до тога доводи и захтевати да се прекине са тим злоцином? Последње питање је упуцено само колегама, лекарима, онима који зеле истину да би, на основу ње радили оно за ста су полозили заклетву. Док писем, скоро непрекидно, цујем сирене кола Хитне помоци. Хитна, људи знају ста радите, режим ће то ценити. А ста це ценити Суд Истине и Части ? Замаскирајте се, можда вас неће препознати – поручила је докторка

 

https://nultatacka.com/

Последњи пут ажурирано ( петак, 02 октобар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 14 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.