header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Коронапревара: Доказ из Србије
Коронапревара: Доказ из Србије Штампај Е-пошта
уторак, 28 јул 2020

 Као што сам већ рекао, никад ме нису занимале теорије завере, већ искључиво чињенице. Данас представљамо доказе о коронапревари из Србије

После страховитог скандала у коме је пензионисани кардиохирург Миљко Ристић отворено лагао о извршеним обукцијама оболелих од ковида, које су наводно показале застрашујуће резултате, ова лаж испровоцирала је 17. јула новинарско питање на конференцији за штампу кризног штаба, српском министру здравља, Златибору Лончару, хирургу (познатом и као „др Смрт“) око наводних обдукција. Његов одговор почиње на [18:25]

Лончар је најпре потврдио да има писане изјаве начелника једине две институције о томе да никавих обдукција наводно преминулих од коронавируса није било, а затим је рекао следеће:

„Да би се утврдило од које је болести неко умро, једино може обдукцијом. СЗО је рекла да не може да се ради обдукција. Ако неко тврди да може без обдукције да каже од чега је неко умро, он би сутра добио Нобелову награду“

Од три тврдње у овој изјави, две су истините. Неистинита је она да је „СЗО рекла да не може да се ради обдукција“, али друге две јесу истините. Дакле, немогуће је без обдукције утврдити да ли је неко умро баш од коронавируса, а ако би то неко могао поуздано да утврди без обдукције, тај би свакако морао добити Нобелову награду за медицину. Шта нам то онда говори?

Говори нам да су сви бројеви ‘преминулих од ковида’ којима нас бомбардују медији – чиста манипулација! Лаж у служби одузимања свих ваших основних људских права под фирмом ‘заштите здравља’.

Отимање људских права очигледно је демонстрирано на покраденим изборима у Србији од 21. јуна ове године, на којима је групица странака која је ушла у скупштину освојила – 102,48% гласова изашлих бирача!

 

Извор: https://hive.blog/hive

Последњи пут ажурирано ( петак, 02 октобар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 103 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.