header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Дигитализовани био-вирус и процесор COV-19 Штампај Е-пошта
петак, 07 август 2020
          У Калифорнији су неки болесници развили симптоме туберкулозе, а да притом нису имали Кохов бацил. Лекари су признали да не разумеју зашто је то тако. Да ли је могуће да постоји патологија без јасних разлога? Ово нас је подсетило на дигиталну биологију доктора Бенвенисте. Он је успео да здраве ћелије које су се налазиле у Њујорку претвори у канцерогене, тако што их је пренео са тумора мајке који се налазио у Паризу. Снимио је потписе и сигнале тумора мајке и послао их је преко интернета до здравих ћелија у лабораторију с друге стране Антлантика.

Успех овог експеримента који је остао без одјека у штампи, показао је да је могуће са даљине послати на електромагнетне преноснике и ширити  канцер, бацил, вирус или бактерију, уколико се они на неки начин „дигитализују“.

Све ове деструктивне технологије на даљину данас спадају у „државну тајну“, али могућност да се путем таласа шири било која врста „дигиталних“ болести јесте реалност. Да бих одговорио на нека питања, рекао бих да је данас могуће послати „дигитализовани“ био- вирус преко мобилног телефона, као и преко скоро свих прикључених апарата и предмета.

У антени 5 Г налази се COV-19 процесор, који ће бити компатибилан са вакцином. У антене релеја инсталирана је опрема која је техничарима потпуно непозната. Њима је забрањено да отварају ове чудне кутије, али један радник је ипак отворио једну од њих и слику послао преко интернета.

Велики процесор који је повезан са матичном плочом зове се COV-19, што се јасно види на кућишту. Ова информација је довољно збуњујућа и узнемирујућа да би била категорички потврђена или демантована. Јасно је да би требало наћи могућност да се испитају уређаји на антенама релеја, извршити проверу и питати оператера која је тачно функција процесора COV.19.

У уводном чланку подсетили смо да је могуће емитовати патогене електромагнетне потписе вируса, бацила, бактерија, итд. Да ли би ове војне технологије које спадају у „војну тајну“ могле да се употребе да нашкоде људима? Да бисмо то сазнали, треба да откријемо ту „војну тајну“.

Уколико електромагнетни смог садржи патогене сигнале, затварање људи у градове само ће погоршати здравствену ситуацију становништва.

 

Извор: Jean-Luc Ayoun, Publié dans Morphéus n° 100, juillet-août 2020.

Приредио: Милан Старчевић

Последњи пут ажурирано ( петак, 02 октобар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 31 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.