header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПИСМА ПОСЕТИЛАЦА arrow Коментар читаоца из Хрватске на чланак о убијању Хрвата у Олуји
Коментар читаоца из Хрватске на чланак о убијању Хрвата у Олуји Штампај Е-пошта
петак, 14 август 2020

 Видим овај чланак http://borbazaveru.info/content/view/13209/1/

Да, баш је тако како пише Косановић. Овде у Хрватској је сваки дан "домовински" рат. Медији живе од тога. Има нпр. на ХРТ телевизији емисија календар, сваки дан. То је "на данашњи дан" емисија. И сваки дан буде у емисији је шта се десило у рату. И пуштају снимке, јер су им луди Срби продали све снимке из домовинског рата. И шта људи под утицајем мседија да мисле. Постоји у народу опсесија Србима.

Постављам Вам нешто занимљиво да видите како се понаша један католик причешћен у католичкој цркви. Испада тако, јер то сам и тврди.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/nazvali-smo

Почетком првог месеца 2020. године су били избори за председника Републике Хрватске. Кандидат Зоран Милановић из СДП-а (социјалистичка-демократска партија) је био у највећој конкуренцији са кандидатом ХДЗ-а Колиндом Грабар Китаровић. Зоран Милановић је победио у другом кругу.

На сам дан избора првог круга Зоран Милановић је вербално нападнут од неког човека (Јопвић, неки адвокат) као што можете прочитати у чланку. Напао га је у лице, тотално без икаквог поштовања према њему и ружним понашањем. Људи не разумеју да је у Хрватској председник такорећи само фигура и нема скоро никаквих овласти. Без разлога праве панику.

Кад су упитали тог ултрадесничара о нападу он каже: " Ja sam iz crkve izašao, ispovjedio se i pričestio se. Čist sam u srcu pa mogu reći što me volja. Ispovjedio sam se pa to mogu. Nitko mene nije poslao, zapamtite. Rekao sam mu 'evo vam boga u crkvi'".  То је његов разлог напада како каже, инспирисан причешћем и исповести благодати католичке цркве делује како можете видети, на вратима, а и након изласка.

https://www.youtube.com/watch?v=QmvfBd92BT4

https://www.youtube.com/watch?v=k4UDwZwIV7w

https://www.youtube.com/watch?v=g1RKef1xBQ8

Значи он је "чист у срцу", "па може рећи што му воља". Значи, он тумачи да може сад да ради шта год хоће, да греши колико хоће, а онда се може опет исповедити и католички причестити.

Једна католкиња затим на изласку спомиње и самоубиство Милановићу. ...

Како је Милановић то претрпио је право чудо. А и јесте чудно како ти политичари углавном мирно трпе нападе. ... Итд.

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 20 август 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 21 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.