header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Шојгу саопштио ко је главни непријатељ људи
Шојгу саопштио ко је главни непријатељ људи Штампај Е-пошта
понедељак, 07 септембар 2020

 Министар одбране Русије Сергеј Шојгу сматра да данас многи људи живе „кратко и површно“, и истовремено је апеловао на људе да се одвоје од геџета и непотребних информација и да виде земљу својим очима.

„Наш главни непријатељ је он“, рекао је Шојгу, показујући на телефон који је стајао на столу.

Према његовом мишљењу, често геџети замењују реалан живот.

„Човек уђе на сајт, на нечији блог, погледа фотографију, видео, и ствара осећај да је на неки начин био тамо, да је окренуо ту страницу свог живота, својих жеља. Сматрам да је мој задатак да му укажем на то колико он губи. Због геџета и огромног протока често потпуно непотребних информација, чини нам се да живимо испуњено, бурно. А у ствари не – живимо у тренутном информационом простору, веома кратко и површно“, рекао је Шојгу.

Подсетимо, поред тога што се налази на дужности министра одбране Русије, Шојгу је и председник Руског географског друштва.

Шојгу сматра да сваки Рус треба да посети важна места у својој земљи и активно промовише ту идеју кроз пројекте Руског географског друштва.

 

Извор: "Спутњик"

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 07 септембар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 102 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.