header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Коронапревара: Истинске жртве
Коронапревара: Истинске жртве Штампај Е-пошта
среда, 16 септембар 2020

 Извештај о смртности за месец јул 2020. године који је поднео Републички завод за статистику Републике Србије, јасно показује да фарса око ‘пандемије’ убија много више људи него сам вирус. Али то нипошто нису једине жртве ове злочиначке фарсе…

Могли смо видети да је у Србији, у данима највеће медијске пропаганде о ‘смртоносном вирусу’ смртност у односу на прошлу годину све до јуна месеца била 1,4% МАЊА него у истом периоду протекле године. Током летњих месеци могли смо видети медијску панику индуковану око свега неколико наводних жртава (јер је сам министар здравља потврдио да се не може утврдити од чега су људи умрли без обдукције.) И онда одједном, у јулу пораст смртности за 1,6% у односу на прошлу годину, односно 961 особа више.


У јулу је тај број према извештајима хистеричних медија углавном ишао од 0 до 4. У јулу смо дакле, у најгорем случају могли имати 100 до 120 наводних жртава. Имајући у виду да је укупан број наводних жртава у Србији закључно са данашњим даном, 14. септембром, тек 733 (види доњу слику), то очигледно значи да је велики скок смртности у јулу наступио не због короне, већ због тога што многи људи, којима је медицинска помоћ била неопходна из многих других разлога, нису могли да је добију управо због – корона фарсе!

           Најважнија жртва – ваша слобода

Исто тако имајући у виду то што број наводних жртава коронавируса није ни близу сасвим извесним жртвама од, на пример, туберкулозе или глади – медији вам о томе ништа неће рећи – морамо се осврнути на највећу истинску жртву ове коронапреваре. То је ваша СЛОБОДА. Корпоративни идиот на челу СЗО практично је најавио да без контроле преноса вируса (другим речима без контроле целокупне популације) пандемија се неће завршити! (енг.) Како вам се то допада? Третман стоке и тортура до смрти у најави…

 

Највећа жртва – будуће генерације

Али највећа жртва ове злочиначке подвале, биће наша деца. Имајте на уму да је пертходна подвала са свињским грипом из 2009. послужила је да се без расправе и протеста донесе целокупна законска регулатива која ће од вас учинити робове ударајући тамо где су сви најосетљивији – по деци. Злочинци који су ово осмислили, користили су искуства из претходних времена ратова да уцене родитеље и да децу што ранијег доба уведу у ропство, тако да се она више и неће сећати никакве друге могућности. Не верујете? Послушајте речи адвоката специјализованог за заступање родитеља у судским поступцима везаним за вакцинацију, Иве Струјића. Он сасвим лепо објашњава како је постојећи правосудни систем у Србији направљен не да преко Устава и Закона заштити грађане, већ да терорише све оне који не пристају на принудну вакцинацију:

Вакцина за одузимање деце

Duration / Трајање: 58:53 (Serbian language)

 https://www.youtube.com/watch?v=qnFMGMw8aas&feature=emb_logo

И још је горе од тога. Корпоративни медији вешто деле народ на ‘одговорне’ (тзв. овце) који су спремни да повинују сваком наређењу ма колико глупо било, и на оне ‘неодговорне и опасне’ који постављају питања размишљајући својом главом. Они то чине како би скренули пажњу са марионетске власти под контролом страних колонизатора изазивањем сукоба међу народом. Др Јована Стојковић прелистава дневну штампу указујући на овај подли план и још једном разоткривајући превару:

 

Masks and funerals / Маске и сахране

Duration / Трајање: 47:14 (Serbian language)

          Наравно из истих тих медија нипошто нећете сазнати важне здравствене чињенице које могу да у тренутку разбију коронапревару. Није то ситуација само у Србији. У свим земљама, лекари који савесно покушавају да обављају свој посао изложени су притисцима, претњама и медијској блокади. Ево примера из Хрватске, где је др Лидија Гајски на јавном скупу позвала парламент да преко јавног сервиса заштити уставно право на слободу информација, и поставила више важних питања о којима јавност мора бити обавештена:

• Знате ли да тестовима не може поставити поуздана дијагноза?

• Знате ли да би готово сви наводно умрли од ковида, ове године свакако умрли због постојећих болести?

• Знате ли да је смртност у Хрватској ове године на нивоу уобичајене за било коју другу годину?

• Знате ли да се обдукције обесхрабрују, а да се извршене обдукције уклапају у типичну слику вирусних болести?

• Знате ли да су на врхунцу назови кризе болнице свуда зјапиле полупразне?

• Знате ли да нема никаквих доказа да маске за лице штите од вируса? Напротив, могу бити штетне, поготово за психофизички и социолошки развој деце.

• Знате ли да због брзине производње вакцина грађани траже од Европске Комисије детаљне податке?

• Знате ли да су због вакцине у ЕУ олабављени закони о ГМО?

• Знате ли да широм света масе људи и бројне групе лекара и научника протествују против лажне епидемије тражећи укидање мера које угрожавају телесно и психичко здравље, економски и друштвени живот и индивидуална права и слободе?

Др Лидија закључује: „Ако са овим што је набројано нисте упознати, значи да се информишете с телевизије и доминантних новина и портала, и да сте крајње дезинформисани. Јер вам се представља само једно, односно једнообразно и штуро тумачење ове врло сложене теме. Стручњацима разних профила који располажу подацима који се разликују од службених, и имају другачији поглед на корона кризу, велики медији ускраћују, забрањују приступ. ДРУГАЧИЈЕ ЈЕ МИШЉЕЊЕ ЦЕНЗУРИСАНО.“

dr Lidija Gajski / др Лидија Гајски

Duration / Трајање: 5:56 (Serbian language)

 https://www.youtube.com/watch?v=-G2k-aTUx94&feature=emb_logo

Стално бивам затечен застрашујућом способношћу медија да манипулишу народом с једне стране, и самоубилачком апатијом народа способног да свашта трпи далеко ван граница разума.

Може ли ми неко објаснити где је овде граница стрпљења?

 

       Извор: https://hive.blog/hive-1223zhrtve

Последњи пут ажурирано ( петак, 02 октобар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 30 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.