header image
НАСЛОВНА СТРАНА
"Логично.хр": Предиктивно програмирање (2) Штампај Е-пошта
среда, 23 септембар 2020

 Covid-19, smrtonosan virus? Sjećate li se iz 1. dijela onoga dokumenta iz 2015. godine s web stranice Britanske vlade u kojem je među „jednostavnim infekcijama“ naveden Covid-19? Znači, ako smo tada obolijevali od tog virusa, u obliku gripe ili prehlade, do sada smo postali imuni, zar ne? Ako su svjetski moćnici toliko duboko i široko umreženi, od vrha piramide prema dolje, preko vlada svih država svijeta do portira u zgradama tih vlada, zar bi oni pustili smrtonosni virus da pobije i one koji za njih rade? Ako je virus nastao negdje između Fort Dereck vojnog laboratorija u Sj. Carolini i laboratorija u Wuhanu (1), on je stvaran, ali nije ubojit. Ako nije ubojit, onda je „pandemija“ paravan.

Ako je pandemija paravan, što joj je cilj? Cjepivo radi spasa čovječanstva? Ne, jer već postoji učinkovita terapija za liječenje virusa. Da na cjepivu zarade milijarde dolara? Da, ali ne primarno, jer oni imaju novac. Upravljati „daljinskim“ cijelim čovječanstvom, pobiti sedam milijardi ljudi? Da, ali ne primarno, jer iza smanjenja i/ili kontrole populacije krije se puno važniji cilj, naša DNK.  Zašto DNK i zašto im se toliko žuri da to brzo sprovedu, o tome u sljedećem tekstu.

A sad krenimo, ne od početka, jer bi nas to vratilo tisućama godina unatrag, već od onog trenutka kad se sa snažnijim razvojem znanosti agenda počela intenzivno razvijati.

Samo godinu dana poslije objave knjige O postanku vrsta Charlesa Darwina, Thomas Henry Huxley – poznat kao „Darwinov buldog“, djed Aldousa Huxleya, autora Vrlog novoga svijeta, romana o društvu uređenom eugenikom i eugeničara, Juliana Huxleya – napisat će svojoj supruzi kako će „do sljedećega petka svi biti uvjereni da su majmuni“. Oxfordski biskup Samuel Wilberforce „tvrdio je da su ljudska svojstva, … slobodna volja i razum, ‘nepomirljivi s idejom sirovog podrijetla onoga koji je stvoren na sliku Boga‘“.  Nešto će kasnije Benjamin Disraeli, ministar financija, postaviti pitanje „Je li čovjek majmun ili anđeo?“(2). Na njegov će govor negativno reagirati svi, i znanstvenici i teolozi, a Huxleyeve će se riječi ostvariti i „majmuni“ će izvojevati pobjedu nad „anđelima“. Tada je bilo potrebno da prođe nekoliko desetljeća da jedna ideja poput teorije evolucije izgradi utvrdu u znanstvenoj zajednici.

Od tada do danas, umjesto Prirode znanost će stvarati evoluciju. Ono za što bi Prirodi trebalo 800 godina, znanost će stvoriti u samo jednoj dekadi (3).

Teoriju će evolucije podržavati i National Geographic, pa će tako ovaj prestižni časopis i na svojim naslovnicama izražavati želje nekih o evolucijskom putu kojim bi se čovječanstvo trebalo kretati. Naslovnica iz kolovoza 2016. godine pod naslovom „DNA Revolution“ (DNK revolucija) (4) prikazuje DNK izgrađenu od različitih bioloških vrsta, promjenu u DNK molekuli, odnosno novu biotehnologiju. Druga naslovnica iz siječnja 2017. godine pod naslovom „Gender Revolution“ (Rodna revolucija) (5) govori o legalizaciji istospolnog braka i novoj biotehnologiji („genski drajvovi“) prema kojoj će istospolni partneri imati sposobnost „rađati“ djecu. Treća naslovnica iz travnja 2017. godine pod naslovom „The Next Human“ (Budući čovjek) (6) prikazuje sliku evolucijskoga razvoja čovjeka, od majmuna, kao prvog u pozadini, preko kosmata hominoida, „karike koja nedostaje“, do suvremena čovjeka, a potom do, u prvome planu istaknuta, biorobota, transhumanističke kombinacije biološkoga čovjeka i informatičke tehnologije.

Onaj tko pogleda video zapis „ Čovek 2 0 – Poziv svetu na buđenje“ (7) uvidjet će koliko poveznice ima između treće naslovnice National Geographica  i prijelaza s „Čovjeka 1.0“ na „Čovjeka 2.0“ o kojem prijelazu govori američka liječnica dr. Carrie Madej, specijalistica interne medicine.  Cjepivo protiv Covid-19 uvodi novu tehnologiju koja će nas promijeniti u vrlo kratkome roku. Jedan od glavnih kandidata za Covid-19 cjepivo tvrtka je simbolična imena – ModeRNA (RNA=RNK), koja još nije proizvela ni jedno cjepivo, a koju je osnovao Derek Rossi, uspješnik u području modificirane RNK i mogućnosti reprogramiranja matične stanice u tijelu. Moderna napreduje brzo i u nevjerojatno kratkome roku, od nekoliko mjeseci, prešla je s eksperimentom iz 1. u 2. i 3. fazu za što je inače potrebno 5-6 godina. Kod skupine s visoko-doznim cjepivima 100% testiranih je imalo neželjene nus-pojave, a kod nisko-doznih cjepiva 80%. Kako to rade? Moderna predlaže da se koristi MIKROIGLIČNA PLATFORMA, koju možete primijeniti i sami. Ideja je nabaviti zavoj koji stavite na ruku,  a kad skinete naljepnicu, vi ste cijepljeni. Taj zavoj sadrži mikroiglice dizajnirane po ugrizu očnjaka zmije viperide ili zmije ljutice, a u njima je hidrogel,  a unutar hidrogela enzim vrlo znakovita imena LUCIFERAZA i cjepivo, što je u biti  modificirana RNK ili DNK, ovisino o proizvođaču. Ideja je da mikroiglice probuše staničnu membranu, a ovaj sintetički dio RNK koji služi za kodiranje dijela virusa, ušao bi u staničnu jezgru. A stanična jezgra nosi staničnu genetsku uputu koja određuje razvoj organizma (8).

Problem je u tome, kaže nadalje dr. Madej, što se koristi proces koji se zove TRANSFEKCIJA, a transfekcija je način na koji stvaramo genetski modificirane organizme. Proizvođači cjepiva dali su izjavu da ovo neće promijeniti našu DNK i naš genom. Ali nameće se pitanje, ako se ovaj proces primjenjuje za genetski modificirane organizme, a znamo kakvo je npr. genetski modificirano povrće, zašto se to isto ne bi moglo dogoditi i čovjeku ? Ako pogledate presudu Vrhovnog suda u Americi o sintetički modificiranoj DNK ili genima, koja ili koji se mogu se patentirati, a patenti imaju vlasnike, znači li to da će Moderna ili Bill i Melinda Gates Fondacija ili američko Mistarstvo obrane, a svi su oni uključeni u patente, biti vlasnicima našeg genoma – pita se dr. Madej. Encim Luciferaza je patentiran. Ime dolazi od bioluminiscentne osobine što znači da može proizvesti svjetlost ili da ima izvor svjetlosti, nalazi se pod kožom i cijepljena osoba ga ne može vidjeti, ali vidi onaj koji kontrolira je li određena osoba cijepljena ili ne. Prethodno spomenuti HIDROGEL je zapravo nanotehnologija, koja ima sposobnost prikupljanja svih podataka iz našega tijela, uključujući emocije i naše aktivnosti, i sve te podatke povezuje s pametnim telefonom. Na video dr. Madej oglasio se Fact Check tvrdeći da informacije iznesene u video NISU znanstveno utemeljene ni činjenične (9).

Ako se prikupljeni podaci povezuju s pametnim telefonom, time postaje razumljivijom izjava Vilija Beroša dana Večernjemu listu 27. srpnja o.g. kojom nas priprema na „scenarij u kojem bi aplikacija mogla postati obavezna za sve“. Ktome, Beroš kaže da je „Hrvatska potpisala jedan … ugovor gdje smo rezervirali oko milijun i pol doza … novog cjepiva“ i dodaje da „novci nisu problem, kada se pojavi novo cjepivo koje je relevantno…“ (10).

O prvom registriranom, ruskome cjepivu Sputnik V, koji kao platformu koristi adenovirusne vektore (11), dala je izjavu Dijana Mayer, epidemiologinje HZJZ, koja kaže da je „sasvim sigurna“ da „Hrvatska neće koristiti rusko cjepivo“ jer „nema znanstvenih dokaza za to cjepivo“ , i „sigurna je“ da svoju kćer „ne bi cijepila tim cjepivom (12). A s kojim bi cjepivom epidemiologinja Mayer cijepila svoju kćer, onim trenutno nepostojećim iz ugovora koji je potpisao Beroš ili onim trenutno nepostojećim iz ugovora koji je potpisala EU?

Ako je „EU potpisala ugovor za isporuku 400 milijuna doza Covid-19 cjepiva sa sintetičkim DNK manipulatorom“(13), ako Hrvatska nikad ne čini ništa suprotno odlukama EU, je li ovih Beroševih rezerviranih milijun i pol doza, trenutno nepostojećeg, budućeg, novog cjepiva, zapravo dijelom onih 400 milijuna  doza cjepiva sa sintetički modificiranom DNK?!

I hoće li nas, kao što je to bio slučaj s lijekom Remdesivir, na nekoj od sljedećih presica, dr. Alemka Markotić izvijestiti o tome kako su u Hrvatsku ušle prve doze cjepiva? Hoće li nas, tom prilikom, dr. Alemka Markotić točno izvijestiti o kakvu se zapravo cjepivu radi?

Taj isti, skupi i neprovjereni lijek Remdesivir, posvuda u eksperimentalnoj fazi (14) od Konga preko Italije do EU i, naravno, Hrvatske, izvojevao je pobjedu nad kombinacijom učinkovita i jeftina, na tržištu već 70 godina prisutna, hidroksiklorokina i hrvatskoga antibiotika, na tržištu prisutna već 40 godina, azitromicina. O tome kakav je zapravo lijek Remdesivir (15), kakve znanstvene studije o njemu postoje, kako je znanstvena zajednica utrla put Remdesiviru uključujući ga u istraživački program Discovery, a izostavljajući hidroksiklorokin i azitromicin kao uspješne u terapiji koju je primjenjivao francuski liječnik dr. Didier Raoult – u brojnim je člancima iscrpno izvješćivao portal logicno.com.

I Američka je udruga liječnika „America’s Frontline Doctors“ jasno ustvrdila da se Covid-19 liječi hidroksiklorokinom u kombinaciji s azitromicinom, kao i to da ljudi ne trebaju nositi maske, nakon čega je Udruga brzinski cenzurirana i skinuta sa svih platformi na webu (16). Također, dalje u tekstu spomenuta Dr. Mikovitz potvrđuje ovu informaciju u intervjuu danom Mikkiju Willisu, izjavivši da je u anketi u kojoj je sudjelovalo 2.300 liječnika iz 30 različitih zemalja hidroksiklorokin rangiran kao najučinkovitiji lijek za liječenje virusa. Američko medicinsko udruženje AMA reagiralo je na ovo izjavom da će liječnici koji u liječenju budu primjenjivali hidroksiklorokin izgubiti svoje licencije.

Dr. Judy Mikovitz, autorica knjige „Plague of Corruption“ („Kuga korupcije“), s doktoratom iz područja liječenja HIVa, na vrhuncu svoje karijere objavljuje moćni članak časopisu „Science“ koji je tada priličito uzdrmao znanstvenu zajednicu, jer je otkrio da uobičajena uporaba ljudskih i životinjskih fetalnih tkiva oslobađa razarajuće kronične bolesti. Objava istine uništava joj život, karijeru i ime. Biva uhićena i zatvorena bez dokaza, optužbi i mogućnosti da koristi odvjetnika i 97 svjedoka kojih bi izjave mogle uzrokovati da dr. Anthony Fauci i Ian Lipkin izgube svoje vrlo visoke pozicije u zdravstvu. Na pitanje novinara zašto se ponovo izlaže opasnosti govoreći javno, dr. Mikovitz odgovara, ako ih sad ne zaustavimo, onda možemo zaboraviti i našu slobodu i čovječanstvo. Zločin je također, kaže dalje dr. Mikovitz, dopustiti nekome poput Billa Gatesa, s mijardama dolara, za kojega nitko nikad nije glasao, koji nema nikakvu medicinsku pozadinu i niti jednu ekspertizu, da nam kaže da će se normalnost  vratiti među nas kad čovječanstvo bude masovno cijepljeno. Ljudi poput Billa Gatesa, kaže dr. Mikovitz, zaradit će mijune dolara i ubiti milijune ljudi (17).

Cjepivo je imuno terapija, kao što je to interferon alfa imuno terapija (18),  a Dr. Sladoljev kaže da je „lijek za koronavirus interferon koji je Imunološki zavod prestao proizvoditi 2004. (19). Na ovu će izjavu, naravno, opet reagirati Faktograf izjavljujući da „za tvrdnje Srećka Sladoljeva nema trenutno nikakvih dokaza“ (20). Nadalje, dr. Mikovitz kaže da „sada ne postoji ni jedno učinkovito cjepivo za bilo koji RNK virus“ (21), a dr. Sladoljev na svom FB profilu od 10. kolovoza 2020. godine, kaže da se „Paklenih planova s konstruiranjem smrtonosnih virusa ne trebamo bojati. Ali bojati se moramo novih cjepiva. Posebno invazivnih RNK cjepiva“.

I nakraju još nešto, „Izrael će uskoro proizvesti ORALNO cjepivo protiv koronavirusa. Želi za sebe SIGURNO cjepivo, onakvo kakva jedino trebamo“, kaže dr. Sladoljev. Znači, ni igla, ni mikroigla, ni luciferaza, niti nanotehnologija… (22).

(nastavlja se…)

 

1. део:

„Логично.хр“: Предиктивно програмирање (изванредна анализа корона-завере са видео прилозима) 

 

Последњи пут ажурирано ( петак, 02 октобар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 9 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.