header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Драган Вујичић: Молитва несветој (Давос) корона конклави Штампај Е-пошта
субота, 17 октобар 2020

 И што рече, Черчил :”Американци ће увек на крају урадити праву ствару-пошто покушају све друго”!

Заиста, њихов Национални центар за заразне болести познатији као ЦДЦ из Атланте, у септембру је изнео процене смртности пацијената од Ковид 19 по старосним категоријама. Дакле у најпогођенијој земљи на свету, са највише жртава Короне, смртност није два одсто као што је проценио тамошњи доскорашњи Ковид гуру Антони Фаучи а ни близу 3.4 како га и даље ”види” СЗО из Женеве под Алпима. Мањи је десет до 15 пута!

https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/hcp/planning-scenarios.html

Али какве везе има. Несвета Давоска Корона конклава плива ”други талас”. Њихов ”Катехизис”је написан и печаћен а дим,односно вирус је одавно пуштен. Кардинали короне су изабрали-Несвети корона отац је Бил Гејтс.

Баш у”под Алпима”, последњег викенда септембра Швајцарски парламент је продужио ванредно стање Ковид-19 до 31. децембра 2021. године, дајући савезним властима вануставна овлашћења. Најупечатљивије у оквиру Закона од чак 21 члана и безброј параграфа, јесте да је Савезна влада овлашћена да швајцарским грађанима наметне вакцину која модификује људски геном, односно вакцину Модерна (Била Гејтса). И ваљда да се не дангуби, наручили су близу 5 милиона доза!

”Наивчина” др Хеико Шонинг копредседавајући Немачке Ванпарламетарне комисије за истрагу о Ковид 19 у суботу 26.септембра покушао је да говори у Хајд Парку у Лондону током великог протеста десетина хиљада ”теоретичара завере” и другог ”социјалног талога” на улицама. И, после три минута је ухапшен.

Што је било дозвољено Марксу, Лењину и Орвелу на истом месту за говорницом у Хајд парку-није” неверном Хеику”. Провео је” само” 22 сата у затвору где му је узет компјутер, телефон и књиге и враћен је потом ”код Ангеле”да не би и сам ”видео Асанжа”.

 

Извор: https://www.in4s.net/

Последњи пут ажурирано ( субота, 17 октобар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 41 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.