header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Саша Радуловић: „Преписане“ мере горе од вируса
Саша Радуловић: „Преписане“ мере горе од вируса Штампај Е-пошта
среда, 14 октобар 2020

 Ово лудило са вирусом више личи на највећи психолошки експеримент икада спроведен над целим човечанством

Свакодневно тровање и застрашивање људи. Само што су им Шведска и још неколико држава срушиле „снешка“.

Невероватно је да постоје државе као што је Шведска, која није увела никакве мере забране, која је само информисала становништво и у којој су се људи сами чували, и која је доказала да ово лудило које су изазивали СЗО и глобални медији нема никакве везе са здрављем, и да људи и даље слушају медије.

И замислите у Шведској није наступио никакав „колапс здравственог система“ којим су на почетку плашили људе. И поред одсуства мера, вирус се није раширио као пожар и није изазвао озбиљне симптоме за толики број људи да здравствени систем има проблем.

Шведска има најмањи пад економије у целој Европи, нема мера забране, нема маски, школе нормално раде, нема затварања кафана и замислите нема страшних последица које СЗО и медији предвиђају целом свету ако се не поштују њихове мере забране.

Један од омиљених начина да умање значај Шведске је да кажу: тамо су људи дисциплиновани.

Да и знате да у Шведској живи око 25% имиграната који је већина дошла у земљу у последњих 15 година, значајан број и са Балкана?

Други покушај дискредитације Шведске у вези са бројем преминулих се брзо угасио у поређењу са другим земљама. Те статистике су свакако потпуно искривљене. Иначе СВЕ земље у Европи су допустиле да вирус уђе у старачке домове, тако да је пола преминулих умрло у старачким домовима. Шведска није изузетак.

Шеведска, пролеће 2020.

Ово лудило са вирусом више личи на највећи психолошки експеримент икада спроведен над целим човечанством. Да одговори на питање: колико далеко можемо да идемо са лудилом и да већина људи то прихвати.

Сваки вирус је опасан, па и овај. Мере које су „преписали“ су горе од вируса. Треба их све укинути.

Медијско-пропагандно лудило нема оправдање.


Извор: Фејсбук страница Саше Радуловића

 

Последњи пут ажурирано ( среда, 14 октобар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 14 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.