header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Отпор лажима и цензури о корони Штампај Е-пошта
понедељак, 19 октобар 2020

 Цензура је суштински покушај прикривања реалности која се владаоцима не допада. Завођење цензуре преко глобалних медија, сигуран је знак да већ постоји глобална влада у сенци. Како јој се супротставити?

Постојао је на ЈуТјубу канал „Марија С“, на коме сте могли наћи вести са ‘друге стране’, оне која доводи у сумњу званичну причу о смртоносном вирусу са преводима на српски језик. Неки од тих записа имали су преко 100.000 прегледа. Пре неколико дана укинут је после постављања видео записа где 16 лекара из више земаља широм света описује коронапревару. Не можемо са сигурношћу рећи да је канал укинут баш због тог видеа, али запањујућа је брзина којом је скинут видео у коме лекари, стручњаци описују реалност, растурајући превару о ‘смртоносном’ вирусу. Истовремено, сви канали корпоративних медија утркују се за интервјуе са Билом Гејтсом, који са медицином нема никакве везе, који никакав факултет није завршио (напустио је Харвард), али – много воли да прича о медицини и вакцинама! И нико те интервјуе на централизованим друштвеним платформама не укида! Свакоме ко још има трун критичког мишљења, овако нешто мора бити веома сумњиво.

Није то једини канал који је у исто време укинут на ЈуТјубу. Велика чистка почела је чишћењем чак 24 канала, међу којима су ‘X22 Report’, ‘RedPill78’, ‘The Patriot Hour’, ‘SpaceShot’, ‘WokeSociety’… Велика чистка, међутим, никако не треба да вас обесхрабри. Обрнуто – она значи да је степен истине унутар злочиначких централизованих медија дошао до неприхватљивог нивоа. То јесте јако добар знак после кога само треба предузети наредне логичне кораке. Први корак је прелазак на децентрализоване друштвене медије на којима цензура није могућа, или бар привремено на оне централизоване где цензуре нема.

Најбољи избор тренутно је 3Спик, али можете се послужити и дЛајвом, или користити ‘Библиотеку’ Library, Битшут или Рамбл. Поменути канал „Марија С“, који је уклоњен са ЈуТјуба, сад се може наћи на овом линку.

А сад још боље вести. Поменути канал Марије С, укинут је по свему судећи због тога што тих 16 лекара из земаља широм света није само описало коронапревару, већ су и најавили будућу организацију паралелног здравственог система где ће се пружати помоћ људима који сад не могу да добију здравствену заштиту због тога што све државне здравствене институције глуме у коронатеатру. Они су такође најавили организацију ланаца слободних продавница где ће људи моћи да купују без маски, као и стварање правне мреже која ће штитити људе под ударом одметнуте државе. ТО ЈЕ НАЧИН. Читав видео можете видети овде:

https://www.youtube.com/watch?v=_MWZP4B86rY&feature=emb_logo

Исти видео са српским титлом на овом линку: 18:17

https://lbry.tv/@MarijaS:8/SVETSKI-SAVEZ-LEKARA-PROTIV-MEDICINSKE-TIRANIJE:8

Не треба ни понављати, следећи корак јесте да морате напустити централизоване корпоративне и друштвене медије, и прећи на алтернативне медије где једино можете видети истините вести. Њих, на пример, можете наћи овде у Deep Dives заједници. Уколико знате било који од десет језика са насловне слике можете пратити вести директно из Ванпарламентарне истражне комисије за Ковид-19. Можете пратити вести са Ковиликса, или доктора Вернона Коулмена о коме више можете прочитати у тексту Зашто је Коронапревара превара. Добра вест је да алтернатива државним лажима буја великом брзином свуда у свету, јер под Ковид терором једноставно није могуће живети.

После најаве велике колективне тужбе коју ће др Рајнер Фуелмих поднети пред америчким и немачким судовима против Светске здравствене организације, ЦДЦ-а, и организацијама сродним ЦДЦ-у, можемо рећи да је талас коначно кренуо. Овој тужби прикључили су се и српски правници, адвокати из Србије и дијаспоре, који ће унети у тужбу имена превараната из српског кризног штаба и представника СЗО задужених за немилосрдно малтретирање грађана Ковид терором.

Видео је муњевито скинут са ЈуТјуба и можете га погледати овде:

https://lbry.tv/@trenutnoueu:f/Srbija-se-pridruzuje-kolektivnoj-svetskoj-tuzbi-protiv-tira-1:4

Извор:https://hive.blog/hive-

Последњи пут ажурирано ( уторак, 20 октобар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 37 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.