header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Савет нечастивих агента ЦИА-е и језуите Иринеја Добријевића (фото) Штампај Е-пошта
петак, 23 октобар 2020
           Кад је био патријарх зимус овде у Патерсону, Њу Џерсију, беседио је и уосталом рекао народу да слушају своје владике јер, ето нико није безгрешан па ако они греше они ће одговарати пред Богом, а све да би као вук у јагњећој кожи умирио савест овог слуђеног народа.

 Да одговараће они пред Богом али и сви они (народ и клир) који им следују и затварају очи пред овим Богоодступништвом, јер Иринеј Добријевић је очигледан јеретик који прави ругло од Цркве Христове, а самим тим је и непријатељ Божији, а са њим и сав народ и клир који су му подчињени... (тако је, брате, потписујемо – нап. „Борба за веру“)

Место да у црквама епископи и свештеници буду лекари  и место лечења душе и тела народа светим тајнама и правом вером они то окретоше јересима у погибао и поведоше народ у погибељ и посташе погубитељи душе и тела народа и узрок највеће саблазни у историји Цркве.

Јер како Господ каже, саблазни морају да дођу на народ због безакоња народа, али тешко онима кроз које дођу боље им је да обесе воденични камен и да се баце у море

(...Који саблазни једнога од ових малих који вјерују у мене, боље би му било да се објеси камен воденички о врат његов, и да потоне у дубину морску." "Тешко свијету од саблазни; јер потребно је да дођу саблазни, али тешко човјеку оном кроз кога долази саблазан.")

Ово је потпуна пропаст и богохулних пастира и њиховог духовног стада, народа којем су надлежни. Благо ономе ко је умро, а да је у миру са Богом био, да је могао ово да не доживи.

Кад Гнев Божији дође не мимоиђе ни криве ни праве само је једнима на спасење, а другима на још грђу муку.

И како Арханђел Михајло заповеди верним Ангелима кад беше комешање и отпад великог дела небеских сила СТОЈМО ПРАВО СТОЈМО СА СТРАХОМ БОЖИЈИМ.

 

За "Борбу за веру" из Њу Џерсија,

Стојан Милетић

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Последњи пут ажурирано ( петак, 23 октобар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 45 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.