header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Артјом Куљша (Артём Кульша): Михалков упозорио о "надолазећој катастрофи"
Артјом Куљша (Артём Кульша): Михалков упозорио о "надолазећој катастрофи" Штампај Е-пошта
четвртак, 05 новембар 2020

 "Речи римског папе Франциска сведоче о приближавању катастрофе". О томе је режисер Никита Михалков говорио у току своје емисије на Ју-тјубу "Бесогон". У октобру, како је саопштио "Рамблер", папа римски Франциско је изјавио да су хомосексуалци - деца Божија и имају право на породицу, и позвао на  легализацију грађанских бракова међу њима.

Јуче је Михалков објавио нову епизоду његове емисије "Бесогон". "Разна мишљења, разне неразборитости, разне тачке гледишта... Али до последњих времена непоколебљива у покушају да сачува лик људски остаје хришћанска религија. Данас ми видимо катастрофу која надолази", изјавио је он у емисији.   

   Режисер је оценио Русију као јединствену државу у Европи, која хоће, може и обавезна је да заштити своје хришћанске, историјске и традиционалне вредности и супротстави се овоме што се дешава у свету. Он је изразио мишљење да, поред Русије, и Кина, Индија и Африка могу и морају исто то да раде.

   У јуну је Михалков изјавио да политичари користе пандемију коронавирусне инфекције ЦОВИД-19 за своје циљеве, ОУН планира да створи нови светски поредак а Гејтс је мафијаш јер се руководи принципима мафије и баш он ствара проблем (пандемију корона вируса), после чега предлаже њено решење (скупља новац за прављење вакцине).

 

Извор: https://news.rambler.ru/

Превод за "Борбу за веру": В.Ј.

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 05 новембар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 30 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.