header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Андреј Витаљевич Сошенко: Још једно „оглашавање“ машијаха ради светског рата
Андреј Витаљевич Сошенко: Још једно „оглашавање“ машијаха ради светског рата Штампај Е-пошта
четвртак, 05 новембар 2020
          Тада ако вам ко каже: Ево овде је Христос или онде, не верујте. Јер ће изићи лажни христоси и лажни пророци, и показаће знаке велике и чудеса да би преварили, ако буде могуће, и изабране. Ето вам казах унапред. Ако вам дакле кажу: Ево га у пустињи, не излазите; ево га у собама, не верујте. Јер као што муња излази од истока и показује се до запада, такав ће бити долазак Сина човечијег (Мт. 24: 23-27).

Недавно сам приметио да неће бити трећег светског рата, бар у догледној будућности. Објективно, ако се намерно не запали, неће. Али некоме је заиста потребан светски рат! Сатанистичким снагама потребан је тотални хаос широм планете. Успут се решава тактичко питање - говорећи о трећем светском рату, постижу се циљеви геополитичких непријатеља руског света - да се Русија повуче под претњом великог рата. Као што је то за Запад (Рима-Ватикана и Израела), тако нека се ни Русија не плаши рата.

Лармом о великом рату, светско масонство постиже војне циљеве без рата, присиљавајући Русију да се повуче дуж обода својих граница. Руско руководство треба да превазиђе овај комплекс. Што мање наша земља потискује жаришта која је створио Запад, то ће њени непријатељи бити дрскији у покретању великог рата. И обрнуто, што су руске акције сигурније (укључујући оне војне природе), то је мања вероватноћа за светски рат.

У материјалу „Машијаси нестају у зору“ написао сам и поново понављам да одговарајуће светске снаге (смештене углавном у Израелу и Сједињеним Државама, посебно Јевреји-кабалисти и масони свих боја) практичним методама (информативним, психолошким, другим) подстичу развој ситуације у смеру у којем желе, покушавају да представе своја нагађања и догађаје инспирисане њима у облику мистичног и неизбежног. Ове године су на празник Пурим чекали машијаха на Храмовној гори - нису га дочекали, током празника Пасхе – није се појаво. Следеће пророчанство неких рабина било је - крај септембра ове године. Наравно - ни у септембру се нису појавиле месије. Колико их је било, предвиђања и пророчанстава о феноменима машијаха? Али процес је бескрајан, све док се ратови не распламсају или док се другим мерама не постигне потпуна светска доминација – они се неће смирити.

А онда се, средином октобра, рабин Јаков Цисгољц појавио на „Радио 2000“ и објавио да се Хаим Канијевски „већ налази у директном контакту с Машијахом“ (овде:). Но, да ли је то био директан сусрет  или је контакт био на неку други начин, на пример, телепатски - господин Цисгољц није објаснио. Али рекао је да су му и раби Канијевски и такозвани „скривени праведници“ (цадиди) наложили да обавести Јевреје о скором појављивању Машијаха и да јавности пренесе следеће:

„… Процес искупљења ускоро започиње и догађаји ће се одвијати брзим темпом. Веома је важно да људи остану смирени и уравнотежени како би у право време поступили на прави начин. Нисте чули за Гога и Магога? То ће се догодити врло брзо. Ситуација је сада експлозивнија него што бисте могли замислити. Свако треба да зна да ли је у процесу искупљења или ће остати по страни ... ”.

И онда се 29. октобра 2020. године на телевизији појавио још један познати рабин - господин Зев Порат, који је дао посебан интервју за SkyWatch TV. У њему је препричао поруку да ће се рат између Гога и Магога развијати из дана у дан, да ће се догађаји развијати врло брзо итд. Опет, још једном заредом, закључује се да је машијах већ у Израелу и почиње да преноси поруке људима преко неких рабина. И прва од „порука“ каже да ће рат почети из дана у дан итд. Укратко, Апокалипса је већ започела.

Рабини, зашто лажете? Зашто помућујете мозак читавом свету? Зашто подстичете рат? Да ли ће се машијаси појављивати бесконачно? И увек у вашим визијама или телепатски? Или можда припремате неку врсту „перформанса“ са наводним појављивањем месије?

Низ неуспеха у формирању владе у Израелу требало би да буде знак другог појављивања. Многе власти у Израелу теже да разумеју израелску владу, која ће се срушити три пута заредом, троструким „падом капија“ назначеним у неким „предвиђањима“. Занимљиво пророчанство налази се у књизи «Covenant of the Persimmon»  кабалисте Сасона Хај Шошанија: „Доћи ће дан када ће два министра почети да се боре за власт у земљи Израел. Обојица ће се звати Бењамин и ниједан од њих неће моћи да утврди своју владавину... Цар Месија ће већ бити пред вратима, а када дође субота, он ће доћи и откриће се“.

И на крају крајева, они се прилагођавају „предсказањима“. Заиста, владина криза је одавно евидентна. Тренутни шеф кабинета је Бењамин Нетањаху.  Центар моћи у сенци, „алтернативни“ премијер у рангу министра одбране  је Бењамин Ганц. Два Бењамина...

А рабине који тако нецеремонијално и упорно журе за машијахом желели бисмо да  подсетимо да тајна безакоња већ на дејствује, само  док се не уклони Онај који сад задржава“ (2. Сол. 2: 7). Ко задржава? Русија! Заједно са православљем, чак и ослабљеним свим врстама либералних реформи, наша држава носи мистичну функцију задржаватеља, спречавајући „тајну безакоња“. Непријатељи људске расе врзмају се, плашећи се да ће се Русија-Руси заиста сетити свог мистичног предназначења.

Андреј Витаљевић Сошенко,

публициста и јавни делатник

Извор: https://ruskline.ru/

Превод са руског и приређивање: „Борба за веру“

Последњи пут ажурирано ( петак, 06 новембар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 29 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.