header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Да ли ће нам живот ускоро бити под контролом апликација које финансираjу Рокфелер &Kлинтон фондације
Да ли ће нам живот ускоро бити под контролом апликација које финансираjу Рокфелер &Kлинтон фондације Штампај Е-пошта
понедељак, 09 новембар 2020

 Чим буду спремне за потпуно комерцијално издање, нова линија апликација за паметне телефоне, које су, између осталих, финансирале и развиле Фондације Рокфелер и Клинтон, контролисаће сваки аспект живота након КОВИД-а.

Према извештајима, Фондација Комонс Пројект, непрофитна организација, део Светског економског форума, требало би да покрене три различите апликације за паметне телефоне - CommonHealth, COVIDcheck и CommonPass – које заједно раде на прикупљању, чувању и праћењу здравствених картона људи како би могло бити одређивано где смете путовати, шта студирати, где смете радити и живети.

( Reisepassprüfungen wegen Covid bei United Airlines in Großbritannien – so beginnt es…)

На веб локацији Комонс пројекта ( Website des Commons-Projekts ) објашњава се да ће, уз подршку Рокфелер фондације, ускоро бити уведене нове „платформе и услуге“ које ће после КОВИД-а 19 строго регулисати живот. Такође знамо да је део плана спровођење агенде „Велико ресетовање“ Светског економског форума, што је у суштини прелазак на нови светски поредак под маском ”пландемије”. Види: НОВИ СВЕТСКИ ПОРЕДАК путем Ковид-а 19? Шта Светски економски форум заиста жели са својим „великим ресетовањем“ (Durch Covid-19 die NEUE WELTORDNUNG? Was das Weltwirtschaftsforum mit seinem „Great Reset“ wirklich will)

”Комон-здравље” апликација (CommonHealth), тако нам се говори, да ће прикупљати и „управљати“ здравственим подацима људи, да би их прослеђивали здравственим службама, организацијама, па чак и другим апликацијама за паметне телефоне. Ова апликација постоји као алтернатива за ”Apple Health” апликацију, 73 процента светске популације која користи Андроид уређаје уместо ”Apple” уређаја. ”CommonHealth” је развијен у сарадњи са калифорнијским универзитетом у Сан Франциску, Корнелтех и Заге Бионетворкс, (University of California San Francisco, Cornell Tech und Sage Bionetworks) како објашњава страница са информацијама о апликацији.

Ковид-чек (COVIDcheck,) још једна апликација из комонс пројекта која је развијена у сарадњи са Центрима за контролу и превенцију болести, ЦДЦ (Centers for Disease Control and Prevention (CDC), Клинтоновом фондацијом (Clinton Foundation ) и Светском заједницом лекара, (Weltärztebund ), слична је апликацији ” CommonHealth” с том разликом што она постоји да би увела ”ново нормално“ у школе, универзитете, за послодавце и у управама јавног здравства, у времену ”после КОВИД-а.

 

Ковид-чек ће садржати низ питања (са одговорима) која ће корисницима објаснити како могу „проверити“  да ли имају КОВИД-19 и шта морају даље предузети ако добију позитиван резултат теста.

Коначно, у употреби је и комон-пасош (CommonPass,) који се већ тестира на аеродрому ” Heathrow” у Лондону, као нека врста дигиталног пасоша који путницима омогућава да своје здравствене информације прикажу контролорима на аеродрому. Комон-пасош ће садржати позитиван или негативан статус корисника на КОВИД-19, као и доказ о примљеној вакцини против вуханског корона-вируса , чим се дозволи њена употреба.

Претпоставља се да ће путницима који путују авионом требати ” CommonPass” да би путовали, посебно у међународном ”новом после-вирусном свету”.-„Пропусница делује тако што омогућава путницима да, пре њене инсталације ураде тест у овлашћеној лабораторији, открива ”Great Game India” и даље објашњава да ће се ”Common-Pass ” моћи користи „за испуњавање различитих прописа различитих влада“ у вези са вуханским корона-вирусом.

„Апликација генерише један код (QR-Code) који особље на аеродрому и гранични службеници могу да скенирају. При томе, владе морају веровати да се тестови на корона-вирус (уистину) спроводе у страним лабораторијама.  У зависности од вашег статуса комон-пасоша, биће вам дозвољено путовати или не.

КОВИД-19 је управо оно што је Рокфелер фондација предложила 2010 године, у оквиру операције ” „Operation Lockstep”. Овај програм је описан као ”вежба планирања сценарија” (Szenario-Planungsübung) за глобалне елите, како да манипулишу и утичу на јавну политику током наводне пандемије - слично ономе са чиме се свет тренутно суочава.

У основном документу „Сценарија за будућност технологије“ („Scenarios for the Future of Technology“ ) представљена су четири описана сценарија. Један од њих назива се „Лок Степ („Lock Step) и описује како владе треба да се понашају у односу  на неку глобалну пандемију.

Овај документ (Dieses Dokument)  је наводно припремљен као својеврсни „оперативни приручник“ о томе како поступати са „новом нормалом“ у случају глобалне пандемије. Ако ово звучи невероватно познато, то је зато што је све ово, већ било планирано пре 10 година.

 

Извор: https://connectiv.events

Директан линк: https://connectiv.events/wird

Превела са немачког и приредила за „Борбу за веру“: Данијела Брунер

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 09 новембар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 43 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.