header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Један од главних разлога п(л)андемије короне
Један од главних разлога п(л)андемије короне Штампај Е-пошта
субота, 14 новембар 2020

 Глобалну кризу 2020 изазвану наводном пандемијом креирала је великојеврејска банкарска Ашкенази породица Rothschild, а по матрици коју је у XIX в. разрадио Nathan Mayer Rothschild (1777–1836).

Наиме, он је креирањем лажне вијести (па према томе Fake News није савремени концепт већ стари великојеврејски трик) да је Наполеон побиједио Енглезе у Бици код Waterlooa 1815, оборио цијене Лондонске берзе и за багателу покуповао практично све што је било вриједно, уништивши тако небројене животе и породице које су одведене у банкрот а велики број људи и у смрт.

Породица Rothschild је тако 2020 покушала истим триком тј. креирањем лажне вијести/пандемије али овај пут на глобалном нивоу покуповати за багателу низ мањих економија свијета тамо гдје Крипто-јеврејске породице и Масонерија врше надвласт и које су под изговором пандемије завели драконске мјере, зауставивши тако привреде тих земаља. (Уз то су креирали и теорију завјере о Billu Gatesu који жели зарадити на вакцинама ради чега је измислио лажну пандемију, а којом су теоријом завјере скренули пажњу са мотива самих Rothschilda - који су од Гејтса између 50-100 пута имућнији и утолико моћнији и имају јачи мотив.) Усљед вишемјесечног застоја, слабе економије би неминовно банкротирале док би јаке економије релативно лако издржале застој, а дијелови јаких економија своје губитке проузроковане застојем још и надокнадили куповином банкротираних економија за цент на долар - све у сарадњи са Ротшилдима као и увијек од времена Olivera Cromwella (1599–1658)...

 

Извор: https://wiki.royalfamily.ba/wiki/

Последњи пут ажурирано ( субота, 14 новембар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 28 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.