header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Компанија од које ће Србија набавити вакцину подмићивала докторе у Србији?
Компанија од које ће Србија набавити вакцину подмићивала докторе у Србији? Штампај Е-пошта
недеља, 15 новембар 2020

 На сајту РТС-а се може наћи чланак из 2012 године под насловом: ”Афера ’Фајзер’: У Србији сви изненађени”. У њему пише да је компанија подмићивала докторе у Србији

На сајту РТС-а се може наћи занимљив чланак из 2012 године под насловом: Афера „Фајзер”: У Србији сви изненађени. Чланак (који можете прочитати OVDE) је објављен у августу 2012. године и у њему измеђуосталог пише:

У најновијој фармацеутској афери наводи се да је америчка компанија “Фајзер” десет година, од 1997. до 2007. подмићивала и лекаре и високопозициониране здравствене званичнике у Србији, Хрватској, Чешкој, Италији, Кини… и да су на мито дали милионе долара.

Подсећамо, Народна скупштина је усвојила закон који надлежном министарству даје овлашћења да наложи обавезну вакцинацију против коронавируса. Закон је усвојен уз један уздржан глас и један глас против. Шта тачно пише у том закону можете прочитати OVDE.

Последњи пут ажурирано ( недеља, 15 новембар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 22 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.