header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Ексклузивно: Глобалиста Клаус Шваб: Свет се ”никада” неће вратити у нормалу
Ексклузивно: Глобалиста Клаус Шваб: Свет се ”никада” неће вратити у нормалу Штампај Е-пошта
понедељак, 16 новембар 2020

 14. новембар 2020 | connectiv.events

У својој књизи Ковид-19 (Covid-19: The Great Reset ) глобалиста светског економског форума Клаус Шваб тврди да се свет „никада“ неће вратити у нормалу, иако признаје да корона вирус „није нова егзистенцијална претња“.

„Брajtбарт“ (Breitbarts James Delingpole, https://www.breitbart.com/) колумна Џејмса Делингпула открива како Шваб у својој књизи, још јасније говори него у својим јавним изјавама, о плану елите да искористи КОВИД пандемију.

Шваб је више пута наметљиво тражио да се КОВИД искористи како би се наметнуо нови светски поредак, објашњава аутор. Међутим, он иде даље у књизи и јасно ставља до знања да финансијска елита никада неће дозволити повратак у нормалу. То указује на то да текућа ”затварања” и друга ограничења постају трајни.

„Многи од нас брину када ће се ствари нормализовати“, пише Шваб.

„Кратки одговор гласи: никад. Ништа се више неће вратити на „сломљени“ осећај нормалности који је постојао пре кризе, јер пандемија корона вируса представља основну прекретницу у нашем глобалном развоју. Глобалист износи ову тврдњу упркос признању да је претња коју представља КОВИД знатно нижа у поређењу са претходним пандемијама.

„За разлику од неких претходних епидемија, КОВИД-19 не представља нову егзистенцијалну претњу“, пише он. Шваб јасно ставља до знања да ће „Четврта индустријска револуција“ или „Велики нови почетак“ (The Great Reset ) из темеља променити начин на који свет функционише.

„Долазе нам радикалне промене такве величине које су неки стручњаци назвали „пре корона вируса “(БЦ) и„ после корона вируса “(АЦ).

„И даље ћемо бити запрепашћени како брзином тако и неочекиваним карактеристикама ових промена - због свог преплитања, као последицу изазваће други, трећи, четврти и сваки други поредак, пише он.

Као што Делингпул објашњава у својој колумни, „Велико ресетовање“ само је ново упакована стара глобалистичка агенда која је током протекле деценије била у застоју.

Наиме, технократско-диктаторска владавина једне малене елите „Зелени нови договор“ („Green New Deal“); постепено укидање приватног власништва, загарантована минимална зарада у којој се радна места замењују роботима, груба сузбијања личних слобода и ограничења личног кретања.

Као што смо раније истакли, идеју да се свет никада неће вратити у нормалу након КОВИД-а ова организација увелико ”гура” на ширем пољу (глобално). Један високи званичник америчке војске рекао је да ће ношење маски и социјално удаљавање постати трајни. Уредник ЦНН-а (CNN-Redakteur) за међународну безбедност, Ник Патон Валш (Nick Paton Walsh) тврдио је, да ће обавезно ношење маски постати „трајно“, „само део живота“ и да се јавност „мора поми-рити с тим“.

И коначно, наши политичари чине то исто …

 

Превод са немачког и приређивање за "Борбу за веру": Данијела Брунер

Извор: https://connectiv.events/

 

Последњи пут ажурирано ( среда, 18 новембар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 23 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.