header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Ми то знамо из Откривења
Ми то знамо из Откривења Штампај Е-пошта
понедељак, 16 новембар 2020

И учини све, мале и велике, богате и сиромашне, слободњаке и робове, те им даде жиг на десној руци њиховој или на челима њиховим, да нико не може ни купити ни продати, осим ко има жиг, или име звери, или број имена њеног. Овде је мудрост. Ко има ум нека израчуна број звери: јер је број човеков и број њен шест стотина и шездесет и шест(Откр. 13,11, 16-18).

 + + +

Холандија:

Само они који су вакцинисани могу се поново слободно кретати!

12/11/2020 uncut-news.ch

Отварање корона тест-локације у Ротердаму (Министарство одбране ЦЦ0 1.0)

          Људи који буду узели вакцину против корона вируса, ускоро би могли имати предности над онима који нису вакцинисани, каже министар здравља Хуго де Јонхе (Hugo de Jonge).

Он објашњава: „Мора се овако гледати, да ће одређене мере, које се буду примењивале на невакцинисане људе, највероватније бити на снази у дужем временском периоду. Или, да ће се одређеним ризичним групама више дозвољавати јер су већ вакцинисани “

Према АД-у, ово је први пут да је министар Де Јонхе говорио на ту тему. Холандија је сада потписала уговоре са шест различитих произвођача вакцина, укључујући Пфајзер, (Pfizer) за који се наводи да има „перспективну вакцину“ у својим рукама.

Сам Де Јонхе је веома оптимистичан предностима и недостацима људи који би требало да се вакцинишу: „Ако се развије вакцина, која веома добро штити старије и угрожене људе, онда то наравно нуди фантастичне могућности за лабавије мере млађима“.

Многи људи уопште не мисле да је то фантастично. „Ниси вакцинисан, онда напоље. Бивши проучавалац јавног мњења, Самира Тарас (Samira Tarrass) додаје: „Сад почиње! Вакцинисани добијају веће привилегије од људи који нису вакцинисани. Доста ми је свега... теоретичари завере су опет у праву ”.

Дискриминација невакцинисаних људи је у суштини (”de facto ) присила на вакцину.

Новинар Ерик ван де Бик (Eric van de Beek) одговара: „Управо оно, чега се ”теоретичари завере” плаше и на шта упозоравају од марта. Нико у главним медијима их није схватио озбиљно ”. Указује на чланак у којем се може прочитати да 23 милиона Кинеза више не сме да путује, јер имају премало „поена”. „Да ли нам је сада узор Кина? Да ли је то оно што жели режим? Људи који се кажњавају ако се не вакцинишу “, пита се Ван де Бик.

И политичари су се узмували. „Неприхватљиво“, каже Герт Вилдерс (Geert Wilders (PVV)). „Дискриминација невакцинисаних људи је ”de facto обавезна вакцинација. А то се никада не може и не сме догодити у једној слободној земљи! Форум за демократију упозорава да људи који не приме вакцину против короне, не би требало да постану грађани другог реда.

 

Quelle: De Jonge maakt zich niet geliefd: ‘Geen vaccinatie, dan uitsluiting’

 

Превод са немачког и приређивање за "Борбу за веру": Данијела Брунер

Извор: https://uncut-news.ch/2020/11/12/niederlande-nur-wer-

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 16 новембар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 30 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.