header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Патолог који профитира од ПЦР тестова изјавио: "Сва би испитивања требала одмах престати" Штампај Е-пошта
петак, 27 новембар 2020

 Do sada ste već sigurno čuli kako dr. Roger Hodkinson osuđuje mjere vezane uz Covid-19 na sastanku gradskog vijeća u Edmontonu. Hrabre riječi patologa svjetlo su nade u ovim mračnim danima skandala s koronom:

„Postoji krajnje neutemeljena javna histerija koju pokreću mediji i političari. To je nečuveno! Ovo je najveća podvala ikad počinjena nad čovječanstvom!”

Imajte na umu da dr. Hodkinson nije neki marginalni zdravstveni djelatnik, koji vodi kliniku u tamo nekom zabačenom selu u sjevernoj Alberti. Nije liječnik koji je odustao od licence kako bi mogao prodavati esencijalna ulja, stavljati kredu u ”super-hranu” ili kako bi mogao mahati magnetima preko tumora ljudi. Radi se o osobi koja posjeduje četiri vjerodajnice nakon svog imena i koja je bila predsjednik Ispitnog odbora i patologije Kraljevskog sveučilišta liječnika Kanade u Ottawi. Nadalje, on je trenutno predsjednik biotehnološke tvrtke, sa sjedištem u Sjevernoj Karolini, koja prodaje PCR testove na SAR-CoV-2.

Unatoč tome što je zaradio jako puno novca od testiranja na koronavirus, on tvrdi: „Želim naglasiti kako pozitivni rezultati ispitivanja ne podrazumijevaju kliničku infekciju. Radi se jednostavno o kreiranju javne histerije i sva bi testiranja trebala odmah prestati, osim ako bolnici ne predstavite neki respiratorni problem.”

Usred zamuckivanja zbunjenih ili korumpiranih političara i otvorenih laži manipulativnih, ”mainstream” medija, vrlo je začuđujuće čuti kako se dr. Hodkinson odriče profita zbog istine, na tako iskren i beskompromisan način.

 

Zašto ga ne intervjuiraju sve veće vijesti na svijetu? Umjesto CNN-a i CBC Newsworlda, ovaj izvršni direktor jedne medicinske ispitne tvrtke u Edmontonu ponizno je čekao u virtualnom redu, na sastanku gradskog vijeća. Devedeset i peti po redu je govorio protiv kršenja ljudskih prava, koja su počinjena pod krinkom zaustavljanja nevidljive pandemije, odnosno prema dnevnom redu sastanka:

Ovaj patolog doslovno kaže da je ogorčen; ali ne na sebičan ili emotivan način. Umjesto toga, ljut je zbog nepravde: „zatvaranja poduzeća, samoubojstava,“ koja su se odvijala u tako velikim razmjerima, bez ikakvog opravdanja: „Krajnje je smiješno gledati ove nesretne, neobrazovane ljude kako hodaju poput leminga, pokoravajući se zapovijedima u vezi s nošenjem maski, bez ikakvog opravdanja.“

Nadamo se ovakvim hrabrim istupima i od strane mnogih drugih liječnika, budući da su se svi zakleli da će raditi kako bi pomogli, a ne naudili ljudima.

Još jedan tračak nade: Iako CBC još nije obavio razgovor s dr. Hodkinsonom, oni su zapravo objavili izuzetno uravnotežen prikaz sastanka, čak citirajući riječi patologa o tome da je Covid-19 podvala.

Ali tamo gdje je CBC pustio baklju istine, neovisni su je mediji pokupili i objavili: u The Defenderu možete čuti sve snimljene riječi dr. Hodkinsona i pročitati cjeloviti prijepis, ako to već niste učinili.

 

Извор: "Логично.хр"

 

Последњи пут ажурирано ( петак, 27 новембар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 35 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.