header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Повереница УН за људска права Мишел Бачелет: Корона-криза отпочиње нову еру на "масонским принципима
Повереница УН за људска права Мишел Бачелет: Корона-криза отпочиње нову еру на "масонским принципима Штампај Е-пошта
понедељак, 14 децембар 2020

 ОУН ЋЕ У КОРОНА КРИЗИ ОТПОЧЕТИ НОВУ ЕРУ ЗАСНОВАНУ НА »МАСОНСКИМ ПРИНЦИПИМА«

Бивша председница Чилеа Мишел Бачелет (Michelle Bachelet) је објаснила: УНО ће искористити корона кризу да започне „нову еру“ засновану на „масонским принципима“. Поред тога, сви људи на свету треба да буду вакцинисани. Нада се да ће корона-криза допринети променама колико и Други светски рат. Жели глобалне одговоре на климатске промене и миграције.

Глобално „Велико ресетовање“ промовишу глобалистичке групе. Они искоришћавају пандемију и ванредне мере социјалне контроле које диктирају владе. Ова чињеница је поново постала јасна недавно на једној конференцији коју је одржала Мишел Бачелет, у високој функцији као комесар за људска права Уједињених нација, која је блиски политички и духовни савезник Ангеле Меркел.

Некадашња  чилеанска председница интервенисала је 1. децембра у једном видео преносу који је организовала велика ложа Чилеа. У њему је нагласила пре и после: Корона-криза ће бити корисна у очима Уједињених нација за увођење „нове ере“ засноване на масонском принципу братства. Она се позвала и на вакцину, при том је себи поставила циљ: „Морамо вакцинисати, и то све људе на земљи“.

Објаснила је: „Пандемија ковид-19 нам је показала да постојећи модел друштва, који се заснива на општој неједнакости, није одржив. Не можемо се вратити на „дан 0“. "

Због тога она види потребу за такозваним „великим ресетовањем“. Или како је то рекао канадски премијер Џастин Трудо (Justin Trudeau), средином новембра: „Ова пандемија нуди могућност за ресет“.

Имајући ово на уму, Бачелет је такође предложила, да је свету потребан нови друштвени уговор за ново доба, јер је стари друштвени уговор, који смо до сада имали, прекршен.

А онда се Мишел Бачелет осврнула на масоне: „За ово нам треба и имамо један од масонских принципа: солидарност и братство“.

Веза између Бачелет и масонерије није тајна: још је у свом говору 18. октобра 2014. године, на састанку велике ложе Чилеа, којем је присуствовала неколико месеци након што је започела свој други мандат председника државе, рекла, да је њен деда по мајци већ био члан и да им се такође и њен отац придружио.

„Упозната сам са масонском културом и њене вредности су такође биле пресудне за моје образовање“, додала је Бачелет.

 

Након што је прошлог уторка поново потврдила ову везу, потврдила је и основну улогу коју она овој пандемији приписује: „Када је КОВИД-19 започео, рекла сам:„ Надам се да ће ова пандемија имати исте последице као Други светски рат “.

Осврнула се на чињеницу да је овај оружани сукоб довео до „Универзалне декларације о људским правима“. По њеном мишљењу, корона вирус би требало да послужи за јачање „глобалних реакција“ на проблеме попут „климатских промена или миграције“.

Прва манифестација овог новог јединства мора бити вакцина против болести: „Морамо вакцинисати све људе на земљи“.

 

Превод са немачког за "Борбу за веру": Данијела Брунер

Извор:https://www.freiewelt.net/

 

 

Последњи пут ажурирано ( уторак, 15 децембар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 29 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.