header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Чуда Божија и знамења времена: Мироточе фотографије старца Јефрема и на Криту Штампај Е-пошта
уторак, 22 децембар 2020

 По информацијама које смо добили, од 3. новембра 2020. године у Сједињеним Америчким Државама теку сузе по образу старца Јефрема Аризонског. Није ли ово још једна порука да ће се не само Америка, већ и читав наш свет суочити са новим искушењима?

Можда имамо још много тога да видимо. Посебно тежак период очекује САД. Улични нереди у вези са изборима могу бити само почетак, јер, према пророчанствима православних Светитеља, у будућности у Америци могу избити највеће катастрофе.

Игуманија Текла из Монтреала рекла је да се старац Јефрем јавио једном од својих духовних чада на Криту. Овај човек, који је желео да остане анониман широј јавности, води подвижнички начин живота; он је Старца лично познавао и посетио га је у манастиру Светог Антонија Великог. У његовој кући постоји фотографија старца Јефрема, испред које гори неугасиво кандило. Старац је рекао да је Бог веома огорчен понашањем Грка, јер се они не моле. Од 3. новембра, фотографија старца Јефрема на Криту почела је да точи сузе и прекрила се капљицама мира.

Информацију о мироточењу потврдио је протопрезвитер Стефан Анагностопулос, који је лично познаје власника фотографије.

Старац се моли за све нас!

 
  

 

Превод са руског: "Борба за веру"

Извор: https://tasthyras.wordpress.com/

Преузето са: myrophoros.blogspot.com


Последњи пут ажурирано ( среда, 23 децембар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 29 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.