header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПИСМА ПОСЕТИЛАЦА arrow Демантиј о. Зорана Ђуровића
Демантиј о. Зорана Ђуровића Штампај Е-пошта
четвртак, 24 децембар 2020

 Замолио бих редакцију „Борбе за веру“ да исправи погрешан податак да сам сувласника сајта „Стање ствари“. Наиме, у тексту „Уредништво: Политика, "Стање ствари" и раздор међу браћом“, пише: „Не смета вам, на пример, ни то што је један од сувласника сајта 'Стање ствари' паписта Зоран Ђуровић (сајт је, заправо, компанија - деоничарско друштво, па свако може купити акције и бити сувласник сајта, или је бар такво њихово објашњење). А кад је неко сувласник нечега, онда је јасно да има и сувласничка права у одлучивању, односно уређивачкој политици.  Па је онда разумљив новотарски курс овог сајта“.

То једноставно није тачно. Немам никакве везе са овим сајтом осим што сам пре доста година сарађивао са А. Лазићем који је власник овог сајта. Истина је да сам помагао у раду истог, али је Лазић доживео религијску конверзију, тако да више нисмо пријатељи. У праву сте да тај сајт личи на папазијанију, а Лазић служи свом стомаку. Зато нема никакве идеологије иза.

Како је преварио мене, тако је преварио и све „сувласнике“ сајта. Жалосно је што је заиста пророковао против себе и у старту се разобличио. Наиме, тамо писа: „Да бисмо избегли правне потешкоће и заврзламе у земљи Србији – где је власт традиционално 'наклоњена' независним медијима – у овој фази 'стањестварашког задругарства' сваки прилог ће се водити као донација, бити уредно нотирана (и на самом сајту), а даће Бог да се једном на задругарској скупштини она озваничи. До тада остаје да верујете на реч, уз наду да ће и у Србији поново заживети оно да се човек држи за реч и да једном може некога да пређе. А како радили и држали реч, тако нам Бог помогао!

Ја сам му поверовао на реч, једном ме је зезнуо (он користи еуфемизам пређе), а да му Бог у складу са реченим и помогне! Тај нечовек је објављивао текстове против мене, без да ми да могућност да одговорим, побрисао је све моје текстове са СС, блокирао ме је да не могу ни коментаре да пишем. Побрисао је и 500 еу са мојих „акција“ (јер акције не постоје; лаже народ) које је певачица Сека Алексић дала на моје име за СС. Никада јој не би пало на памет да донира СС које ни не чита. Оставио је моје име тамо, да би у прелести мислио да је поштен човек, али је ништа роба, како и написа пророчки: „Сваки донатор/задругари добија прилику да активно учествује у стварању информативног портала... Донатори/задругари са већим процентом (су)власништва могу учествовати у креирању уређивачке политике, а предлози свих (су)власника – па и оних са једном донацијом/акцијом – наравно су добродошли“. Зар не мислите да је требало да напише и: „сувласник који ми није по вољи неће моћи ни коментар да напише“!?

Мене је прешао једампут, неће више. Нека настави са објављивањем српских кобајаги родољуба, а који за додатних 500 еу месечно раде на растакању СПЦ. Не чуди ме да је дошао у сукоб са Борбом.        

Последњи пут ажурирано ( петак, 25 децембар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 6 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.