header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Пажња - и "Спутњик V" садржи ћелија абортиране деце Штампај Е-пошта
недеља, 17 јануар 2021

 ГРЦИ ЛАЖУ, ЛУКАВЕ И  ИЗВЛАЧЕ СЕ...

Синод Еладске Цркве: Вакцинација није "одступање од православне вере"

Примедба редакције: - Драга браћо и сестре! Званичници - црквена лица и у грчкој цркви и у нашој РПЦ московске патријаршије хоће да се повинују и угоде антихристовским властима. За разлику од апостола, они слушају не Бога, већ више слушају људе, самим тим издајући Христа.

И, ако грчким црквеним званичницима, за сада, успева да се баве реториком односно свесном уравниловком, у погледу некоришћења ембрионалних ћелија абортиране деце у вакцинама које се користе у Грчкој то гунђајевцима (следбеницима и поштоваоцима лика и дела руског патријарха Кирила Гунђајева - прим.прев.) никако не успева да ураде јер је ДОКАЗАНО (погледај ниже у тексту) да се у путинској вакцини Спутник-V користе абортирана деца!!!

А пошто је то тако, онда сваки клирик РПЦ МП, био он епископ, свештеник или ђакон, који се вакцинише Спутњиком - лишава се свештеног чина, као човекоубица, и све свете тајне које савршавају постају безблагодатне. Тим више, што скривање њиховог  саучесништва у детеубиству никако не успева, јер парохијани лако могу познати да ли се вакцинисао убијеним чедом њихов епископ, свештеник или није. То исто се тиче и православних мирјана, који после вакцинације Спутњиком, т.ј. абортираном децом, постају саучасницима чедоморства.

Драга браћо и сестре! Тако и ми чекамо решење гунђајевског Синода о овом проблему. Духовни брат по вери лажног патријарха Кирила - сатаниста папа римски већ је изјавио, да се може вакцинисати убијеном децом - ради снисхођења према здрављу људи. Како безумно је рачунати да се убијеном децом може поправити и заштитити своје здравље! Али ми смо уверени,  да лжепатријарх Кирил и његови илариони неће разматрати ова питања УОПШТЕ. Они ће их обићи мртвачким ћутањем што, наравно, не скида одговорност са мирјана и свештенства за сагласност на шприцање абортираним фетусима. Ко има разум, да разуме!

 

ГРЦИ ЛАЖУ, ЛУКАВЕ И ИЗВЛАЧЕ СЕ...

СИНОД ЕЛАДСКЕ ЦРКВЕ: ВАКЦИНАЦИЈА НИЈЕ "ОДСТУПАЊЕ ОД ПРАВОСЛАВНЕ ВЕРЕ"

   Синод ГПЦ је дао изјаву поводом вакцинације од КОВИД-19, у којој је изразио "посебну осетљивост" неких својих чланова "к сценаријима претњи и опасности".

   Вакцинција је слободан и лични избор сваког човека и није одступање од православне вере и живота. О томе се говори у изјави Светог Синода Еладске Православне Цркве, чији текст је 14. јануара 2021. године објавила агенција РИА Новости.

На слици: Сам поглавар Грчке Цркве архиепископ Јероним који се неће вакцинисати "из медицинских разлога"...

"Синод пажљиво прати вакцинацију преко синодалног комитета за биоетику, који својим сталним извештајима информише синодални орган о свим дешавањима, - говори се у саопштењу. У том смислу Свети Синод је био обавештен о томе да, по резултатима истраживања, вакцинама против КОВИД-19, које се сада користе у нашој држави, није потребна примена културе ембрионалних ћелија за њихову производњу".

(примедба редакције - Грци вероватно лажу, јер је већ кружула информација о томе да су убијени ембриони у вакцинама у Грчкој присутни. Ако црквена лица лажу и наводе људе на саучесништво у детоубиству, онда ће тиме погубити своје бесмртне душе!)

Указавши на "посебну осетљивост" неких чланова синода "к сценаријима претњи и опасности", заснованим на једнострној и непровереној, или на новинарској информацији, у основи са интернета, или на разним предубеђењима", Синод ГПЦ је подвукао да: "вакцинација - то је не толико богословско или црквено питање, колико медицинско-научно питање, и оно је слободан лични избор сваког човека у комуникацији са његовим лекаром, и вакцина није одступање од правилне вере и живота". 

   Да напоменемо: тужилаштво Грчке је покренуло тужбу против јерарха ГПЦ, митрополита Китирског Серафима после његове изјаве о недопустивости коришћења вакцине, произведене помоћу ембриона човека.

 

ВАКЦИНЕ СА ЕМБРИОНИМА:

У "СПУТЊИКУ- V" И ДРУГИМ "КОКТЕЛИМА" ВЕЛИКЕ ФАРМЕ НАЛАЗЕ СЕ ЋЕЛИЈЕ УБИЈЕНИХ ЕМБРИОНА!

   У антиковидним вакцинама, укључујући и "Спутњик V" од НИЦ (Научно истраживачког центра) "Гамалеи", користе се ћелијске линије абортираног ембриона човека. Такве "коктеле" је недопустиво уносити у организам човека.

У контексту партнерства путинских вакцинатора с британском фармаколошком корпорцијом AstraZeneca, која угрожава медицинским експериментима над руским грађанима, конзервативна зеједница добија још један јак аргумент против експеримента широких размера с непредвидљивим последицама.

Институт "Шарлот Луиз" (САД), специјализован за истраживања абортуса и индустрије абортираних материјала !!!, у септембру је објавио истраживање, из кога следи да је при стварању и испитивању вакцине "Спутњик  V" коришћена ћелијска линија HEK-293, која се добија од абортираног ембриона човека. Ови резултати потврђени су добро информисаним извором из домаће (руске) фармако-индустрије.

 

   По подацима још једне америчке некомерцијалне истраживачке организације - "Института за истраживање становништва" у данашње време у развоју је више од 120 вакцина од Ковид-19 инфекције, међу чијим компонентама има немало "продуката" индутрије абортуса.

Ћелијске линије - то су ћелије размножене у вештачкој средини и коришћене за научна истраживања. Прве ћелије се узимају из живог организма, у процесу их могу вештачки изменити  да би се даље могле размножавати ван живог ткива, у посебним условима. У развоју низа вакцина користе се ћелијске линије добијене из органа нерођене деце, убијене абортусом.

Таква је ћелијска линија  HEK-293, направљена 1973. године - основа за њу било је ткиво бубрега девојчице абортиране у Холандији годину раније. Ту ћелијску линију користе америчке биотехнолошке комапније "Moderna" и "Inovio Pharmaceuticals", америчко-шведска фармако компанија "AstraZeneca", кинеска компанија "CanSino Biologics", саопштава PRI (Public Radio International).

Још једна ћелијска линија - PER.C6 је била направљена 1995. године и користила је ћелије из ткива мрежњаче 18-то недељног дечака абортираног у Холандији 1985. године. Ову линију користи компанија "Jenssen", фармацеутско одељење гиганта потрошачке робе "Johnson&Johnson". Ови и слични "производи" (ћелијске линије, као основа за остале производе широке потрошње - прим. прев.) добијају значајне државне грантове (грант - бесплатна субвенција предузећима, организацијама и физичким лицима у новцу или опреми за спровођење научних или других истраживања, испитно-конструкторских радова, обуку, лечење и других циљева  са доказом о њиховом коришћењу у  договорене сврхе - прим. прев.).

Фармацеутске компаније се труде да, овим чињеицама, привуку што мање пажње да не би изазивали гнев међу пацијентима и етичке спорове. Такве ћелијске линије деценијама су се користиле за развој и производњу многих широко коришћених вакцина, укључујући вакцине против морбила / епидемијских заушки / рубеола (MMR), рубеола, малих богиња, полиомелита, хепатитиса А, беснила...  За неке вакцине, такве као што је MMR, мале богиње и хепатитис А, у САД и Канади једноставно нема алтернативе које би се производиле у складу са етичким нормама.

Овде је, такође, важно напоменути да патента за вакцину "Спутник V" нема на интернету у отвореном приступу, али пажњу је привукао патент за вакцину од грипа, који су регистровали 2013. године исти научници који су развили средство против Корона вируса. Заменик директора НИЦ "Гамалеи" Денис Логунов је био званични представник за медије који је представио ту вакцину јавности. При пажљивом упознавању с патентом налазимо у њему податке о коришћењу састојака из људских ембриона.

 


Коришћење ћелијских линија плода за производњу вакцина одавно изазива озбиљне спорове међу специјалистима за етику и верницима, који имају дубока религиозна и морална оспоравања против коришћења људских ћелијских линија. Остаци/делови сваког човека морају се уважавати и не смеју се рачунати као "отпад" и "биоматеријал" - сваки други однос представља злочин према људској личности.

Главна мотивација компаније "AstraZeneca" за сарадњу с НИЦ "Гамалеи" била је чињеница да је енглеска антиковидна вакцина, такође заснована на вектору - аденовирусу мајмуна, показала много негативних споредних ефеката на тестираним људима. Баш из тог разлога компанија је званично скинула са себе сву одговорност за последице вакцинисаних грађана ЕУ, пребацујући је на локалне владе.

Та чињеница, да људске ћелије најбоље одговарају за производњу одређених вакцина, не оправдава намерно убиство нерођене деце. Развијање медицинског бизниса на остацима абортиране деце доводи до тога да се абортуси охрабрују и награђују, јер лекари који их изврашавају добијају приходе од фармацеутских корпорација. Већ сада је апсолутно очигледно да је за православне хришћане  учешће у "абортивној" кампањи вакцинатора - НЕДОПУСТИВО, јер их то чини саучесницима детеубистава и канибализма.

 

Превод са руског за "Борбу за веру": Н.Ђ:

Извор: "Москва Трећи Рим"

 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( недеља, 17 јануар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 7 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.