header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Експерт предложио да се члан о вакцинацији унесе у уговор о раду
Експерт предложио да се члан о вакцинацији унесе у уговор о раду Штампај Е-пошта
недеља, 17 јануар 2021
         Члан о вакцинацији, укључујући и вакцинацију против корона вируса, неопходно је укључити у уговор о раду радника, који константно контактирају са великим бројем људи. Тако мишљење је изнео у суботу доктор медицинских наука, лекар имунолог Владислав Жемчугов у етру радио-станице "Говори Москва".

"У уговор треба укључити члан о вакцинацији. Рецимо да сам ја, на пример, предавач на факултету. И имам шест група по 30 студената. Значи 180 људи контактира са мном. Ко је против и неће да ради у таквим условима - нека ради као домар, ту није опасно. Ми имамо добровољност вакцинације . Нема проблема. Неко ће преболети сам и нека преболи", - рекао је он.

Раније је председник Русије Владимир Путин наредио да се размотри питање о издавању сертификата лицима која су примила руску вакцину против корона вируса, и о међународном признању тих сертификата ради могућности прелаза границе.

 

 

Превод са руског за "Борбу за веру": Н.Ђ.

Извор: https://news.rambler.ru/

https://news.rambler.ru/

Последњи пут ажурирано ( недеља, 17 јануар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 66 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.