header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Иво Сасек: Смртоносно одбројавање је почело! - Топ-тајни подаци
Иво Сасек: Смртоносно одбројавање је почело! - Топ-тајни подаци Штампај Е-пошта
понедељак, 18 јануар 2021

 Шпанија већ вакцинише становништво оним вакцинама на које су месецима упозоравали независни стручњаци - али узалуд јер су их цензурисали медији, JouТубе, Facebook и остали. Како тврде медији, Шпанци сада све оне који одбијају вакцину записују на листе где су приватни подаци заштићени...која се приказује само земљама у окружењу, које желе да знају, ко од невакцинисаних жели да уђе у њихову земљу…Супер, све дотле док то знају само они, који уистину имају моћ да онемогуће све што живот нуди…

Сада нe само да је Шпанија почела да вакцинише своје становништво управо оним вакцинама против корона вируса, на које читава научна удружења узалуд месецима упозоравају. Током овог времена, наши скупо плаћени медији нису само ноторно одбили своју законски дефинисану обавезу извештавања, они су потиснули, на врло опасан начин и насупрот бољем знању, оне високог ранга, који упозоравају, тј. оне који имају супротно мишљење. Овде говоримо о цензурисаном сведочењу хиљада реномираних научника, лекара, вирусолога, биолога итд. Сви ови и многи други су, уместо да су саслушани, они су чак и вређани, оспоравани и јавно жигосани од стране медија. Уместо да подстакну, на основу устава могућу јавну расправу о свим откривеним опасностима, главни медији су све оне стручне сведоке, који су показали иоле цивилне одважности, непрестано блокирали и клеветали.

И то није све, чак су учинили да сви који су слушали ове високе стручњаке буду оклеветани као ковидиоти, као они који негирају корону, убице и томе слично.

И сада није само шпанско становништво вакцинисано управо оним недовољно испитаним вакцинама на које су виролози и лекари вичући упозоравали, да би могли да нанесу заиста очигледну штету. Да ли је то тако или не, људи који су понижени до експерименталних зечева, никако то не могу сазнати без оних стручњака који су потпуно економски независни. И управо зато, такво једно сувише нагло вакцинисање светског становништва не сме да се врши без темељног испитивања и јавне расправе. Овде је потребан мораторијум, то значи, моментално законски наложено одлагање у сврху темељне јавне истраге свих пријављених стрепњи. Читава кампања вакцинације је сама по себи довољно противуставна. Упозоравајуће гласове стручњака хитно би требало прво да испитају потпуно независни стручни одбори и да се о њима јавно расправља. И под независним подразумевам не само слободне од свих сукоба интереса, већ и ван домашаја свих масонских тајних друштава, која су више пута била оптуживана за такве поступке.

Нажалост, као што сам рекао, све изјаве и упозорења заиста независних стручњака до сада су били недозвољено цензурисани од стране главних медија и ускраћивани угроженом народу.

Али и све више и више платформи друштвених медија као што су YouТубе, Facebook, Vimeo итд. неодговорно раде исту ствар. Хиљаде активно запослених  ”просвећеника” који само врше цензуру, не можете их другачије назвати, и хакери са ”пуним радним временом” заборављајући своју (истинску) обавезу, осигуравају да сваки заиста важан глас противника буде прогнан са интернета. Ко дођавола плаћа сву ту масу људи? Да ли сте се икада запитали? ... са којим новцем? Мора да се ради о милијардама мита. Ја ћу овде отворено рећи како је то: Ако је ово, што је овде разуларено, стварно хибридни рат, као што је то већ сада, са доказима открила већина слободних извештача, укључујући и Кла.ТВ, онда су сви ови цензори ништа мање него ратни злочинци који су саучесници у једном новом геноциду, тј. истребљењу народа. И сами експерименти на животињама о којима медији не извештавају су застрашујућом јасноћом доказали како су управо ове, на брзину произведене ковид-вакцине, довеле до већег погоршања него сам вирус. Али сада долази нешто још горе.

Јуче су медији известили да шпанска влада већ ставља све на списак све оне који не желе да се добровољно вакцинишу. А оно што је онда дошло у једној те истој поруци, само покреће питање, за колико глупе и још глупље, да, можда баш глупандере, нас сматрају? Или колико бисмо глупи требали да се бар правимо? Јер истовремено, тачно са овом поруком, наши ГЕЗ-финансирани медији су нам потврђивали да ће заштита података бити наравно загарантована за све оне који се нађу на списку ових невакцинисаних људи - иако је шпанска влада у једној истој реченици обећала да ће све ове податке проследити свим земљама у окружењу, које су заинтересоване за то, ко би могао доћи у њихову земљу невакцинисан ...

Па, сјајно, каква заштита података! Где смо то стигли? Супер-тајни подаци шпанских грађана који не желе вакцине ће се прослеђивати свим институцијама, које уистину имају моћ, да издају забрану приступа свему и свачему, свему ономе што јавни живот нуди, попут права на улазак у земљу, права лета авионом, одмора, права куповине, и шта бих још требало да наведем - једноставно све животне вредности. Заиста заштићени подаци шпанских противника вакцина су, другим речима, заштићени једино од таквих људи, који са овим подацима нити могу нешто започети нити имају интереса или чак моћи да им због њих нанесу штету. Подаци су такође заштићени од оних који би могли да пруже подршку онима који одбију да се вакцинишу. Схватате ли то?

Наравно, ове хорор вести прво чине да сви слабићи у друштву поклекну. То је јасно! Они ће одмах разлучити сами са собом да им је ова цена превисока. На крају крајева, они не желе да буду одбачени од друштва, јадници. Стога они одмах следе Шпанову психолошки слављену понуду и пре ће се потући да добију први инекцију него што би пружили отпор. Али не реагују сви тако. Када је Шпанија управо јуче пропагирала своје листе оних који одбијају вакцинисање, истовремено је немачки министар здравља Шпан дао новинске наслове да не би требало да постоје „посебна права за вакцинисане људе“.

Свако ко је упознат са језиком масонског извртања значења, дакле већ са потпуном сигурношћу зна да ће ускоро бити управо супротно. То значи да ће се такође и сви Немци и други противници ове вакцине ускоро наћи на таквим списковима. Важно је то схватити. Шпанија је овде само пробни балон.

Једина исправна реакција на такве подмукле, подмукле спискове за невакцинисане особе морају зато бити званичне листе, и то за све који су вакцином оштећени. Ветопедија нуди свим жртвама вакцина, прилику да се званично региструју како би оштећења од вакцина учинила јавним. Човечанство мора коначно да сазна какве су разорне последице оставиле и прошле вакцинације. Као што држава, с једне стране надгледа све оне који нису били вакцинисани, тако мора и народ, са друге стране да пажљиво прати све оне који су вакцинисани како би се на светло изнеле евентуалне штете од вакцине.

Стога, без оклевања, дајте своје податке оној јавности која је, на крају крајева, једина која сноси вашу штету, јел?! То вам је једина заштита! Ви знате да ни „Big Pharma“ ни лекари не могу бити тужени за штету због вакцине, и то без обзира на то колика је штета од вакцине. Па зашто би подаци оних који су вакцином оштећени, требали остати само код оних, који штите оне, који су вама нанели штету?

Ветопедија чини штету од вакцинације видљивом. Зато се пријавите - и тако то функционише. Ако се догоди оно на шта су упозорили хиљаде независних лекара, професора и виролога, онда ће то бити видљиво управо тамо. Народ се мора овде и сада побринути да целокупна фармацеутска индустрија и индустрија вакцина, као прво, то ја кажем, морају сносити пуну одговорност за све нежељене последице уместо што су законски чак двоструко заштићени од захтева за накнаду штете.

Ове вакцине, које заиста независни стручњаци описују као врло опасне, једноставно се давају, а медији прећуткују тешка оштећења од вакцина, нанета милионима пута раније, утајене стерилизације и још много тога што је Кла.ТВ већ масовно открила. Заједно са ветопедијом и слободним просветлитељима, убудуће се треба отворено приказати, шта се тачно дешава са свим људима који су вакцинисани против ковид-а. Као што је већ оштро захтевано, независни стручни одбори, вирусолози, биолози, хемичари итд. сада морају да (седну) за микрофоне и  ”полуге” како би такође могли да јавно професионално документују ПЦР-тестове и нове ковид-вакцине, прикажу проверене доказе итд.

Исто тако у вези ПЦР-тестова, управо ових дана је изјавило једно стручно лице, да је послало више таквих, неупотребљених тестова на контролу и да су назад заиста стигли позитивни резултати. Ако је ово заиста тако, то би значило да се истинско ширење ковид-вируса управо омогућава кроз ПЦР-тест... а како тек онда кроз саму вакцину, која је декларисана као лудост?

Управо данас, 30. децембра, масовни медији говоре о ново насталој, још горој верзији ковид-вируса. Стога је важно истражити јавно, и то одмах, на лицу места, да ли се ту не ради управо о остварењу (испуњењу) тзв. сумње? Да много брже ширење није због нове врсте вируса, већ због текућих тестова и започетих вакцинација. Да је светска заједница првенствено, рекао сам првенствено, усред хибридног финансијског рата, више пута је доказано. Дакле, постоји најтежа сумња да је читав ковид- сценарио само биолошко оружје које служи за прикривање много дубљих намера.  О којим дубљим намерама се овде може радити, које би се могле прикрити? На пример, текући процес укупне задужености свих држава. Ако би одузимање приватне својине и поробљавање свих земаља била једна дубља намера хибридних нападача, онда би им требао један општи кривац; то је јасно!

И то да би једну намерно инсценирану финансијску кризу - у сврху само-богаћења - могли приписати ударцу судбине, пандемији ... шта би могло бити идеалније? Једна циљано управљана пандемија учинила би све могуће, сва средства за надзор и моћ би била оправдана и истовремено савршено прикрила тренутни ток пљачке света. Стога се мора јавно истражити и утврдити да ли та такозвана пандемија није намерно створена да би покрила очи и прикрила највећи финансијски скандал и злочин свих времена.

Већ је ”црно на бело” доказано да су створени патенти на ковид-вирусe! Какво је то лудило! Кла.ТВ је о томе већ извештавала. Шта сад? Само потпуно независни стручњаци могу испитати и утврдити да ли управо ПЦР-тестови, а од сада и ковид-вакцине доводе до заиста смртоносног ширења ковида-19? Све светске листе смртних случајева до данас су доказале да до овог тренутка, 30. децембра 2020. године, није постојала већа стопа смртности него у нормалним годинама грипа, чак је и нижа, колико је мени познато.

Др. Мадеј је у свом интервјуу за Кла.ТВ, веродостојно и јасно предочила светској популацији како се самопризнати сатанисти налазе на челу индустрије вакцина. Бескрупулозно, попут лудака, обележили су своје збрзане и потпуно неиспитане ковид-вакцине-патенте, са патентним бројем, гле чуда, 060606. И путем медија, поносно су објавили, да са својим 666-отровним коктелом, желе да вакцинишу седам милијарди људи.

Да не могу одговарати за било какву штету од вакцине, гарантује посебно уведен нови закон са регистрацијским бројем, гле опет чуда, 6666 - што доказано није теорија завере, већ стварна чињеница. Најкасније сада, чак и највећим сумњивцима коначно би требало да постане јасно каквa врста људи тренутно пише светску историју. Иако се истовремено и медији и политичари супротстављају овоме и истичу да још није утврђено које ће вакцине од кога бити купљене, светском становништву ипак већ сада мора бити јасно, да нека поуздана понуда не може да егзистира, и то зато што, према независним стручњацима, тако нешто за овако кратко време једноставно није могуће. Ја не понављам све већ приказано!  И ко сада човечанству даје потпуну сигурност да се добављачи садашњих вакцина заправо разликују од оних о којима смо управо говорили и које је предодредила владајућа елита? Укратко - ко сада доказује и са којим средствима, да вакцине које се сада тренутно дају, не потичу из тог 666-клуба? Према нашој спознаји, водећи глобални управљачи света су, током наше фазе спавања, изградили себи превише моћи, да би се слободни и независни, озбиљни противници у овом послу уопште могли супротставити.

Ако проучите изворе у шпици, (овог говора) запитаћете се: Како су, побогу, људи попут Била Гејтса - потпуно неупућени у вирусологију, фармацију и медицину - чак отворено и некажњено објавили пред камерама да, не само да светску популацију вакцинишу са вакцинама које мењају ДНА, него да желе и да је редуцирају. Ја кажем онако како јесте: Само они људи то могу чинити, који припадају све-контролној елити и чија је религија очигледно сатанизам. Ниједан нормалан смртник никада не би могао доћи до, широм света контроверзног патента за вакцину, са патентом број 666. Разумете ли? А тек се не би могао двоструко заштитити додатним законом, који има регистарски број 6666. Да ли разумете шта се овде догађа? Овде постоје групе људи које имају храбрости да намећу своје отровне коктеле, технологије и бренд-марке по целом свету, на шта нас је чак и Библија најоштрије упозоравала током 2000 година. Време је да се пробудите драги моји!

За сада је само једно јасно: наша светска заједница се управо од моћних људи присиљава на тоталну пропаст, и то од људи, који потпуно игноришу народ, остајући непрепознатљиви, и делују као четврта и пета сила у држави. Они чине владавину ужаса и кажем пред Богом: Оваква сорта људи нам не мисли ништа добро! И они су способни за све оно, што би обичан смртник сматрао једноставно немогућим. Са овом паралелном, руку под руку изнуђеном, глобалном економском кризом, остварују се тзв. Протоколи Сионских мудраца, до у танчина. И не! То ни у ком случају нису Јевреји, барем не стварни Јевреји, као што је тамо забележено у отприлике сваком 10. реду. Аутори ових списа су прави сатанисти који мрзе Јевреје више од било кога другог и који желе да своја планирана зверства подметну  Јеврејима, тако да Јевреји, а не они сами, буду прогоњени када се све открије!  О томе сам детаљно реферисао у свом АЗК (коалиција против цензуре) предавању „Опет расизам и завера“. Тако да нису Јевреји ти који су писали ове светске протоколе завере, па их због тога немојте гонити.

Одбијам да прихватим да су то били Јевреји. Према Библији, постоје они који себе називају Јеврејима, али нису, већ припадају СИНАГОГИ САТАНИНОЈ. Тако је написано. Аутори ових редова били су класични сатанисти који, у суштини, злоупотребљавају Јевреје као свој заштитни штит како би их још једном довели под прогон и њима приписали своја сатанска злодела. Али истичем да је овај спис забрањен. Дакле, не можете га ширити. Скоро да не сме ни да се помене. Али ниједна сила под небом, кажем вам, не може ме спречити да преузмем моју одговорност према угроженом светском становништву и да посведочим да се овај заверенички документ још једном испуњава у данашње време,” један према један” - и то кроз те моћнике на самом врху, који присиљавају на” Lockdowns”. Пропаст, тј. велика задуженост свих држава и целог светског становништва, према овој завери, чини срж њиховог главног интереса. Да ли разумете? Оно што тамо пише тачно се испуњава, управо у данашње време, на нама! Пандемија се само користи као покривач и својеврсни кривац за сакривање планираног подмуклог државног задуживања. Тренутно готово сва материјална богатства, минерална богатства и богатства на земљи падају у руке завереника. Они се обогаћују као никада пре! Њихов последњи скривени циљ није чак ни то, већ тешка, тј. гвоздена светска доминација, где би сви наши прошли ужици и погодности требали нагло и коначно да се заврше.

Пошто има превише индиција које јасно говоре, да се код целе ковид-приче ради о једној циљано-произведеној пандемији ове погубне секте владајућих моћника, свет мора обавезно знати с ким има посла. Јер они су се самовољно поставили за владаоце над људима. А ти људи су заиста злобни. Сатанисти не толеришу ниједну другу религију осим сатанине. Не толеришу нити националне интересе, нити изграђене културе. За њих важе само интереси живог ђавола. Никада им није доста, нпр. довољно новца или моћи. Са својим тајним друштвима кроз векове су у тајности стекли сваку замисливу моћ над нашим протоцима новца и политичким одлукама. Али шта би их друго преко овога, уопште могло занимати, питају се нормални смртници? Кад су већ сву моћ и сво богатство присвојили. Шта им још недостаје? И у овом тренутку сада кажем: молим вас, држите се чврсто! Ово што сада говорим, волео бих да је то само научна фантастика. Волео бих да сам овде погрешио. Ова секта живи од мучења људи. Они су у својој основи непријатељски расположени према светској заједници људи. Све нас сматрају досадним мувама, гамадима које треба истребити. Они сами себе, међутим, сматрају законским власницима овог света. Због тога су безобзирни. Не трепну ни оком, када њихови примењивани отровни коктели оштете милионе деце, када их осакате или усмрте, или када су х- милиона жена стерилисане или на други начин оштећене услед принудног вакцинисања итд. Ово њима чак причињава жељено задовољство, то морате као прво схватити, њих такве ствари управо узбуђују! Они су гори од најгорих звери које можете замислити. Тек када могу да муче и киње људе, да уништавају животиње и биљке, заиста се осећају у свом елементу. Они морају стално лагати и варати. То је њихова природа! Они при томе немају никакве повезаности са било којом људском расом, уопште, нити са било којом националношћу или било којом културом. И, као што рекох, ни са једном религијом, осим њиховог обожавања ђавола. То је тако. Широм света изградили су читаве мреже прстенова за злостављање деце у којима се киднапована или посебно зачета деца злостављају, муче и сурово ритуално жртвују. Али своје наопаке жеље задовољавају и трговином женама, трговином дрогом и још много тога. Својим огромним новчаним трансакцијама и шпекулацијама они управљају читавом светском економијом по својој вољи. Тренутно се испуњава један од њихових вековних планова, где је записано, како да уведу целокупно светско становништво у циљани финансијски банкрот и на тај начин их присиле да се подчине директно под њихову пуну власт. Оно што нажалост овде звучи као јефтина научна фантастика је горка стварност. Боље да верујете! Све такве ствари остале су скривене од светске јавности, јер су исти кругови стекли превласт над главним медијима. Њихова финансијска моћ у комбинацији са медијском моћи, чини невидљиву четврту и пету силу у свим земљама света. То је истина! Готово ништа није избегло њиховим изопаченим канџама.

Већина политичара у свету, међутим, нема иоле појма о тим стварима, јер су једноставно или купљене или бар преварене марионете. Они бивају или спретно уцењивани или истовремено купљени и подмићени новцем, као што је опет случај са свештенством, власницима ресторана, хотелијерима, лекарима и болницама итд. Задње наведени су зато плаћени да своје пацијенте прогласе жртвама ковид-а, а првима је плаћено да затворе врата, и своје овчице оставе на цедилу. Закључак: Постоји највећа сумња да свет тренутно има посла са сатанистичком мрежом високо рангираних тајних друштава која су управо почела да вакцинама уништавају светско становништво у правом смислу те речи.

 

Кла.ТВ је зато свим својим гледаоцима омогућила преузимање једног пакета са најважнијим емисијама на ову тему, као и најважнијих цитата из ових емисија.

Преузмите овај сведочећи пакет у оквиру овог прилога и прво обавестите људе из средње класе, тј. све власнике предузећа итд. а затим и све остале. Неопходно је да спознате сведочења високо рангираних научника о стварној сржи ове невероватне приче. Ако то не учинимо и на овај начин, удружено, не постигнемо руководство, мислим да ћемо то платити својом сопственом крвљу и животом! Уверен сам у то.

Стога, немојте делити ове инфо-пакете са највишим властима - јер до сада нису ни прстом мрднули, а вероватно никада ни неће.

Из истог разлога, не обраћајте се директорима образовања или директорима школа и слично, већ више појединим наставницима међу њима, евентуално можда појединим руководиоцима школа. А онда даље и појединим наставницима. Објасните им! Где год власници предузећа не одговоре на ову хитну декларацију и објашњење, проследите их њиховом особљу. Сиђите ниже! Такође избегавајте директоре банака, боље едукујте запослене у банкама. Тако службеници банке могу да виде шта њихови шефови раде тамо горе. Не идите главним уредницима, било из штампе, радија или са телевизије. Доказали су да не раде ништа. Уместо тога, много је боље посетити бројне новинаре у вашем крају. Свако треба да преузме одговорност у кругу од можда једног километра од свог пребивалишта и да широко објасни шта се може разјаснити овим образовним пакетом. Исто тако, немојте ићи управницима болница, клиника итд., Већ боље опремите њихово особље нашим најбољим емисијама.

Шира јавност мора све ове ствари на овај начин сазнати, јер сваку јавну расправу нападају, саботирају и блокирају медијски могули, главни уредници и слично.

Сад је важно за циљано, стратешко подизање свести, да се издејствује јавна расправа између свих потребних стручњака.

О томе се сада ради! Дакле, не дозволите, да вам се ни на који начин, зачепе уста.

Сад ћу још једном сумирати највеће ризике: Према мишљењу великог броја стручних сведока, постоји изузетно велика сумња да епидемију ковид 19 заиста стварају само ПЦР тестови, а сада и неиспитана ковид-вакцина.

До краја 2020. године, све светске листе умрлих су доказале да је, упркос сталном дизању панике, умрло мање људи него што је просек у последњих неколико деценија.

Другим речима, није постојао нити један оправдан разлог да се уништи, осакати и онеспособи читава светска економија на такав начин.

 

Закључак: Неприметни манипулатори обмањују, манипулишу и оштећују читаво човечанство. И њихово обмањивање вероватно још дуго неће престати, јер се очигледно ради о сатанским психопатама, који желе да владају читавом светском политиком, читавом светском економијом и светском популацијом, али такође желе да је драстично смање и воде у правцу транс-хуманизма. Не смемо им више дозвољавати ову моћ! Дакле, као што сам рекао, преузмите наш образовни пакет са седам најважнијих и најрелевантнијих емисија и однесите их свим свештеницима, проповедницима, јеванђелистима и ђаконима.

Понудите им ширење ових стручних изјава међу њиховим парохијанима.

Али их такође упозорите на сопствену одговорност у случају да својој парохији не пренесу ове изјаве, и то сакрију од њих.

Ко сада постави цензурске блокаде и ништа не уради да се спречи ова глобална штета, такође сноси одговорност за предстојећу катастрофу. Да ли схватате шта овде сведоче небројени стручњаци? Овде је уобичајена свакодневица прошлост. Хибридни рат бесни против читавог човечанства. И то је потврђено.

И све оно што нам се представља као благе и спасоносне мере, под највећом је сумњом да са човечанству чини управо супротно. Однос је 1: 1 попут вести поменуте на почетку, где се шпански противници вакцине покушавају убедити, да, иако ће њихова имена бити на списку, њихови приватни подаци ће бити потпуно заштићени…док у истој реченици изјављују, да ће њихови подаци бити испоручени свим земљама у окружењу, како би ове одмах знале, када им се приближава неки невакцинисани.

На основу овога препознајте начин лагања и извртања истине

која се дешава широм света. Али такође на основу тога препознај час, који је откуцао! И сад још за крај: и овде се мора поново истаћи да је смањење целокупне светске популације само једна страна страсне жеље која покреће оне који мрзе људе.

Друга страна пожуде у њима је остатак службених робова које би они радо желели да претворе у неку врсту робота. Али у потпуности за служење њима, до сржи лаки за манипулисање до сржи.

Њихов сан је свет, готово без националности, који припада њима самима - само њима - чак ни њиховом особљу. Они имају да безусловно фукционишу скоро као машине- али много способније и боље. Да, и знам да је све ово сада звучало изузетно као научна фантастика, али рећи ћу пред Богом: Ово све како се одвија, је права стварност, и нема друге. Зато сада идите и делајте, док још можете!

Ја сам Иво Сасек, који 43 године стоји пред Богом.

 

Превод са немачког за "Кла ТВ":  Данијела Брунер

Извор: https://www.kla.tv/17843&autoplay=true

Пакет са најважнијим емисијама: https://www.kla.tv/_downloads/download.klagemauer.tv

Најважнији цитати из емисија: https://t.me/c/1321405124/142

 

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 18 јануар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 89 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.