header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Уредништво: Осврт на деманти из института "Гамалеи" Штампај Е-пошта
субота, 23 јануар 2021

 Наши читаоци пишу да би чешће требало да коментаришемо чланке које објављујемо. Ми то, иначе, радимо само када проценимо да је то преко потребно, јер не желимо да утичемо на суд наших читалаца. У случају демантија из руског институа "Гамалеи" (овде:) рећи ћемо коју реч, при чему напомињемо да је ово само наше мишљење и да читаоци – по својој савести и слободној вољи – морају сами заузети став.

Елем, пре неколико дана рекли смо да смо ми – православни хришћани – јако заинтересовани да имамо информацију да ли се у руској вакцини „Спутњик V („Спутњик Ве“) против корона вируса налазе продукти чедоморства. Сада имамо потврду са највишег места – директно из иститута „Гамалеи“ у коме је развијена поменута вакцина. Шта можемо да кажемо после прочитаног саопштења директора "Гамалеи" иститута Александар Леонидовича Гинцбурга (чистокрвни Рус, рекли бисмо!!!). Можемо да кажемо да му не верујемо. И то не из неких личних предубеђења, већ због чињенице да је прећутао један кључни моменат. Наиме, у званичном упуству за ову вакцину стоји следеће:

Ово је двокомпонентна векторска вакцина против COVID-19, коју је развио Руски центар 'НФ ГамалеиМинистарства здравља Русије. Она утиче на стварање хормонског и ћелијског имунитета против коронавирусне инфекције. Не садржи коронавирус, то је рекомбинантна хумана аденовирусна честица која садржи ген за протеин С, протеин омотача коронавируса против којег се производе антитела.

А сада пажња: Још једном, полако: ХУМАНЕ честице аденовируса, односно честице аденовируса човека! Да ли из овог следи да је „Спутњик V“ вакцина пореклом из људског фетуса?

Како ћемо се оправдати на Страшном Суду да нисмо знали?

Позивамо православне лекаре да озбиљно истраже све чињенице и да се огласе!

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 25 јануар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 24 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.