header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Научници из САД признали да је технологија 5Г опасна/токсична за човека Штампај Е-пошта
четвртак, 28 јануар 2021

 Технологија 5Г захтева размештање антена на много мањем растојању једне од друге, него што је то за постојеће 4Г и 5Г технологије. Зато ће јавност бити подвргнута дејству зрачења са нивоима (јачинама), с којима се човечанство раније није сусретало. О томе су изјавили чланови комисије у Њу-Хемпширу за изучавање еколошких и медицинских последица развоја 5Г технологије.

   Инфраструктура, неопходна за подршку 5Г, ће размештати антенске стубове близу ваших домова и радних места, тако да ће их бити скоро немогуће избећи и тако ће повећати ризик од прекомерно оксидативног стреса, који може довести до анксиозности, депресије и Алцхајемерове болести. Важно је учествовати у пружању помоћи за спречавање увођења 5Г, повезавши се с локалним законодавцима и потписујући локалне петиције,  - цитира издање „Медицина и наука“ речи једног од аутора истраживања Џозефа Меркола.

  Сви чланови комисије су сагласни у мишљењу да 5Г представља претњу животима и здрављу људи. Осим тога, технологија може наносити штету животињама па чак и инсектима. Наглашава се, да су у истраживачкој групи учествовали научници-епидемиолози, токсиколози, физичари, инжењери као и специјалисти за бежичне технологије и електромагнетизам.

 

Превод са руског за "Борбу за веру": Н.Ђ:

 Извор: https://news.rambler.ru/

 

Последњи пут ажурирано ( субота, 30 јануар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 4 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.