header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Геополитичке игре корона п(л)андемија Штампај Е-пошта
недеља, 31 јануар 2021

 Прича о ‘смртоносном’ вирусу распада се пред очима свих који то желе да виде, и бес народа расте, принуђујући преваранте на одређене уступке…

Потпуни распад ‘здравствене бриге’ светских влада према становништву разоткрила је Карен Пирс, амбасадор Велике Британије при Уједињеним нацијама, која је недавно у интервјуу за Блумберг телевизију отворено изјавила како Русија и Кина не смеју да изађу као победнице из пандемије коронавируса. Стављање корона кризе у контекст геополитике отворено је признање да није у питању никаква здравствена криза, већ алатка у покушају освајања света.

Мит о ‘науци’ која је произвела мРНА вакцину разбијен је после прошлонедељне одлуке британске владе да продужи рок за примање друге дозе Фајзерове вакцине на 12 недеља, упркос декларацији произвођача који је вакцину тестирао на примању друге дозе после 3 недеље, препорукама СЗО да рок не буде дужи од 4 недеље (енг), и захтеву Британског медицинског удружења да се тај рок скрати бар на 6 недеља. Било би смешно да многи људи већ не плаћају животима овај трагични генетски експеримент.

https://www.youtube.com/watch?v=FsB9BR2dSGQ&feature=emb_logo

У међувремену, Бајден је постао председник САД, а СЗО је одмах поставила ново обавештење о начину коришћења ПЦР технологије у детекцији SARS-CoV-2 вируса, којим практично признаје да се њиме уопште не може утврдити зараженост. И гле чуда, број случајева у Сједињеним Државама, Канади и Британији почео је нагло да опада! (енг)

Сасвим је онда логично што се бунт против ‘здравствених’ мера шири планетом. Овог пута бележимо ескалацију протеста у Либану после смрти једног демонстранта, а у Грчкој су студенти започели протесте због одлуке владе да под ‘здравственим’ изговором поништи аутономију Универзитета и уведе у њега полицију. И на крају овог текста, распад европског Ковакс система праћен је упозорењем Немачке владе и припремама за могуће нападе на центре за вакцинацију, на транспорте вакцина и на произвођаче вакцина:

Разумљиво је стога што је Парламентарна скупштина Савета Европе донела ‘умирујућу’ резолуцију број 2361 од 27. јануара под називом „Вакцине против ковида-19 – етичка, законска и практична разматрања“ којом се од држава чланица тражи да „обезбеде да становништво буде обавештено да вакцинација није обавезна, и да се ни на кога не врши политички, друштвени или било какав други притисак да се вакцинише ако то сам не жели“ (тачка 7.3.1).

 

Извор: https://hive.blog/hive-122315/

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 01 фебруар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 26 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.